Pracovní obuv Recenze CXS Stone Nefrit O1 2133-003-800

Recenze CXS Stone Nefrit O1 2133-003-800

Celokožený, perforovaný sandál Stone Nefrit O1 od značky CXS je bez ocelové špice a zapíná se na suchý zip. Nechybí reflexními doplňky. Svršek je vyroben z hovězí štípenkové kůže. Podešev je protiskluzová, antistatická a olejivzdorná.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2024

Boty jsou fajn, ale mají jeden dost podstatný problém - pásek se suchým zipem. Kvůli jednoduchému rychlému obouvání jsem si je pořizoval, jenže to je také jejich slabina. Na obrázku to tak nevypadá, ale pásek je po utáhnutí naprosto zbytečně dlouhý a co je horší, je už jen malá ploška (u mě cca 1 cm), která zafunguje jako spoj. Nejenže je tedy naddimenzovaná délka, ale ještě je na ní naprosto špatně rozvržena velikost obou ploch suchého zipu, které se do sebe mají zaklesnout - moc se zkrátka nespojí. A ten malý kousek pak toho samozřejmě moc neudrží a po čase se příliš opotřebí. Boty by tak sice mohly sloužit dál, ale přestanou být díky nefunkčnímu pásku použitelné. Jak to někdo mohl takto vymyslet, nechápu.

jadam22. října 2024

Dobrá obuv.

Registrovaný uživatel12. září 2024

ještě nevim,malo použite.

Varianta 42
jan5. března 2024

Boty dobře padnou. Podobnou obuv jsem měl v minulosti, proto jsem si vybral tento typ. Boty nosím denně a zatím jsou OK.

Splnily očekávání , ale čas teprve ukáže, jak se obuv osvědčí.

Registrovaný uživatel14. prosince 2023

Supr na léto

Registrovaný uživatel6. srpna 2023

Boty jsou velmi lehké a pohodlné. Velikost odpovídá.

Varianta 38
Registrovaný uživatel14. června 2023

Splnily očekávání, není co vytknout. Spokojenost. Velikostně odpovídají.

Varianta 39
Registrovaný uživatel7. února 2023

odpovídá popisu i zobrazení

zhotoven z tvrdého materiálu, jsem zvědav, jestli se "rozchodí"

Registrovaný uživatel28. srpna 2022

Velmi pohodlná obuv.

Registrovaný uživatel24. června 2022

Dobrá bota, jednoduše nazouvací, jednoduchá pracovní obuv, je to zkrátka zboží odpovídající ceně, splní účel, nicméně nesmíte čekat, že vám vydrží pět let. Kupuji s tím, že je budu mít maximálně na jednu pracovní sezonu, tj. jaro až podzim.

Trochu slabší vložka, doporučuji doplnit o nějakou lepší.

Registrovaný uživatel9. března 2022

Cenově dostupná prac.obuv. Jsou lehké,materiál dobrý,používám denně,objednávám již po třetí.

Registrovaný uživatel18. února 2022

pracovní obuv, lepší než obyčejné sandály