super boty
lepší pracovní boty jsem nikde nenasel za tuto cenu

super boty
lepší pracovní boty jsem nikde nenasel za tuto cenu
Lehke, pohodlne. Velikost odpovida.
Pohodlné, skvěle padnou, ideální na každodenní práci v garáži i v lese ... a cenově dostupné.
Zatím fungují, ale použil jsem je dosud málo na pořádné posouzení. Základní část je kožená a vypadá odolně. Velikost odpovídá, stélka se dá vyjmout a vyměnit. Podrážka je silná tak akorát. Necítíte každý kamínek, ale zároveň neztrácíte cit v noze při kontaktu s podložkou. V autě necítíte omezení. Líbí se mi tvar špičky boty, s ochranou proti okopání.
Některé části jsou nikoli z kůže, ale z koženky a ta mou důvěru příliš nebudí. Zvláště měkká část v oblasti kontníku, která sice je pohodlná a netlačí, ale jak dlouho tenká koženka vydrží?
Potřeboval jsem boty s určitými parametry, tyto vypadají, že by mohly být vyhovující, ale jak dlouho vydrží materiál podrážky, koženkové části, upevnění tkaničkových oček a části, které jsou uvnitř konstrukce boty, to se dá říci až za pár měsíců. Zeptejte se mě v lednu.