Pohodlne

Pohodlne
Kožená pevná obuv, musím ji trochu rozchodit.
šlapu v nich v práci, výrobce odpustí v bagru se mají fajn
Super, dobrá výdrž
zatím to vypadá,že něco vydrží,pohodlné i pro ty co maji širší nohu,cena dobrá
za rok a více se uvidí jak obstojí
mám je léta vyzkoušené, vydrží 2,5 roku, potom je používám jako pracovní na zahradě atd. ještě 1,5 roku než se proděraví podrážka.
boty které vydrží
dobře se mi v nich chodí ,sedí mi na noze
Koupila jsem si je, že budou mít pevnou podrážku.
Mají pevnou podrážku a dobře se v nich chodí. Jsou pohodlné.
Dobrá kvalita
super, objednávka splnila očekávání
pohodlné, měkké, pevná pdrážka, výborná treková obuv
Kupovali jsme již po několikáté
Dříve bývala silnější podrážka.
Kvalitní obuv na vycházky i na kolo.
Díky, věřím že si něco ještě objednám, nashle Petr.
Dobrý materiál příjemná chůze
Prvotmí zkušenosti velmí dobré, více po delším užívýní
poměr kvalita-cena
Na pohled vypadají jako dobré trekingové boty /i jako trekingové byli označeny/, bohužel jako trekingové boty nepoužitelné.
Obuv je ve špičce neohebná, tvrdá, nevhodná pro chůzi z kopce.
Po dvou kilometrech chůze z kopce jsem měla tak otlačené nehty, že jsem se
jich nemohla 4 dny dotknout. /obuv jsem si koupila o číslo větší a měla jsem v nich silnou ponožku./ Manžel si koupil stejné větší číslo, dopadl ještě hůře, tomu zčernali palce pod nehty.
Obuv jsem reklamovala. Bohužel Dobrý textil reklamaci zamítl s tím, že se obuv
roztáhne a poslal mně obuv zpět. To je ale nesmysl, protože problém je v tvrdosti špice boty. Rozhodli na základě nějakých svých subjektivních pocitů, aniž by obuv poslali výrobci k odbornému posouzení.
Drží na noze
Je dost tvrdá
Celkem dobrá bota, ale ne na dlouhé chození
nosím každý den v práci
Jsem spokojená,jsou lehké a příjemě se nosí.
Zatím jsem na nic,co by mi vadilo,nenarazila.
Jsem spokojena a brzy si objednám další.
Nosím je každý den na procházky do lesa a zatím drží....až doslouží..koupím zas...
vydrží
plastová vložka v patě, která po čase vyleze ven - častý problém u bot s touto „konstrukcí”
Za tu cenu docela odolné boty s velkou výdrží, pro mě i pohodlné na nošení. Mám už několikátý pár a jsem spokojen.