Používám jen krátkou dobu , zatím nemohu hodnotit
-zatím nemohu hodnotitani záúpory - krátka doba používání
krátka doba používaní

Cutishelp Mentolen konopné mazání je podle recenzí účinné při úlevě od bolesti kloubů a zad, s příjemným chladivým účinkem a dobrou roztíratelností. Mnozí uživatelé jej považují za srovnatelný s dražšími alternativami a dlouhodobě jim pomáhá. Jedinou nevýhodou je omezená dostupnost v lékárnách.
Používám jen krátkou dobu , zatím nemohu hodnotit
-zatím nemohu hodnotitani záúpory - krátka doba používání
krátka doba používaní
Prostě super.
Pomáhá mi při bolestech, příznivá cena, rychlé dodání, možnost dopravy zdarma s vyzvednutím v lékárně
Jsem spkojená
Byl mi doporučen v lékárně v K.Varech ,místo jiného produktu ,který zrovna neměli.
Produkt užívám již dobrých 18 let , jsem s tímto produktem spokojená a doporučuju
ho svým příbuzným i známým. Vzhledem k tomu ,že ta mast je na záněty kloubů, používám ji třeba i na menší bolesti v dutině břišní ,samozřejmě pouze potřením
bolavého místa ,tam bývají rovněž záněty,
Věřím že ,díky tomuto produktu ,se cítím celkem dobře, a pohybově zatím rovněž,
ale nesmím moc chválit ,aby to nezakřikla.
Předotová Hana 1959
Dobře funguje.
Používám dlouhodobě a pomáhá mi od bolesti
velmi spokojená. používám ho na bolavé koleno.
Pouzivam již dlouho a pomáhá zatím nejlépe ze všech možných alternativ včetně Francovky.
Dobře se roztírá, dobře se vstřebává, příjemně chladí a pomáhá od bolesti.
Při bolesti zad působí několik hodin.
Několikrát za měsíc.
Nelze zakoupit v každé lékárně.
Pro mě už delší dobu osvědčený léčivý přípravek.
příjemně chladivý, zmírňuje bolest
Mám ověřené, pomáhá mi
Velmi dobré mazání. Používám ho již 5 let. Na páteř a na ramenní klouby. Účinky úlevy od bolesti začaly působit asi po týdnu. Mažu postižená místa dvakrát denně. Ladislav.
Vyrovná se Voltaren a je o něco levnější.