Bylinná léčivá mast Recenze CutisHelp Lupénka konopný krém proti lupénce 100 ml

Recenze CutisHelp Lupénka konopný krém proti lupénce 100 ml

Vysoce účinný přípravek lehčí konzistence pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech lupénky. Je určen především pro ošetření během dne. Velmi dobře se vstřebává, nezanechává na pokožce mastný film a nešpiní oděv. Poskytuje pleti intenzivní hydrataci, ulevuje od jejího nepříjemného napětí a pomáhá zklidňovat a vyhlazovat postiženou kůži.

Registrovaný uživatel26. ledna 2023

zatím jednoznačně nejlepší co jsem zkoušela, nezanechává mastnou kůži, zklidňuje pokožku

je skvělý a funguje

Registrovaný uživatel8. července 2022

Mám lupenku od mládí,lékaři předepisovali různé masti,kortikoidy,kůži jsem z nich měla jako pergamen.Jednou mě v lékárně nabídli tuto mast a krém.Mast nevyhovovala,ale krém ano,každý den po koupeli se natřu a řeknu vám perfekt,ani nikdo nepozná,že mám lupenku,Je pravda ,že jí nemám tak silnou,jak někteří,ale jsem ráda že to funguje.Díky

Žádné,jen,že mě to dost stojí peněz ,ale pomáhá..

Není to první věc,která mě pomohla od magistrů v lékárnách víc než od lékaře..

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Pomáhá. Kupuji opakovaně.

Registrovaný uživatel15. února 2021

Super, naprostá spokojenost a zabírá.

Registrovaný uživatel19. ledna 2021

není mastný, dobře se vstřebává, až zázračně pomáhá hojit kožní defekty jako je popraskaná kůže, zarudlá místa na jemné suché kůži diabetika, mám dlouhodobou zkušenost, mast pomohla na problém, kde si nevěděl rady ani kožní lékař

hodnotím jako zázrak