účinné na bolest

Cutishelp Dolor-end konopné mazání je podle recenzí velmi účinné při úlevě od bolesti a zánětů kloubů, svalů a zad. Většina uživatelů si chválí jeho silný účinek i při chronických potížích, ačkoliv někteří zmiňují silnou vůni. Produkt je vhodný pro dlouhodobé používání a osvědčil se i u sportovců.
účinné na bolest
Výborná, uleví od bolesti.
Jedině tato a zelená mast mi zabírá při bolestech kolene, na kterém jsem měla před 20 lety úraz a mám poúrazovou artrózu
Pomáhá od bolesti.
Nejlepší co sem kdy použil na různá zranění při sportu.
Konopné mazání se dobře vstřebává, poskytuje úlevu svalů, vazů a kloubů, lze použít dlouhodobě
Super cena a opravdu pomáhá
Vždy pomůže
vynikající mazáni na klouby
Vynikající mastička , č .1 úleva od bolesti
velmi dobré,objednala jsem jej po druhé,protože si to vzala dcera pro sebe a tak mě nic nezbylo.
je špatné když si chci objednat více balení !!!!a vy nedáte jen jedno balení,ale já na nemoc používám ,ale i dcera má nemoc kde musí použít na svoji zlou nemoc. tak nevím proč si toto nemůžu objednat více,ale bydlíme každá jinde.
používaly jsme dříve mazání v alkoholu.
chtěla jsem 2 balení a nejde to.!!!!
Konopná mazání mi vždy nepomáhají na bolest. Toto však ano. Je asi silnější. Doporučil mi to nemocný člověk, který mast chválil. Také chválím. Mám artrózu II. stupně v kolenou. Nenatírám si jen bolavá místa, ale přímo si vše dám na gázu, koleno zabalím a nechám působit,
Skvěle pomáhá při bolesti a přináší úlevu. Jediný mínus je, že je silně cítit kafrem
Ulevuje při bolestech zad a kloubů
Velmi dobré mazání při chronických bolestech, doporučuji!
"vůně"
Mohu naprosto doporučit při bolestech zad a kloubů, konečně něco co zabírá