Tahle potvůrka na zuby je teda něco!!! Roky používáme konkurenci jiných značek, nitě, mezizubky, zuby to čistilo, ale tak nějak pracně. Kvůli rovnátkům u dcery jsem hledala jednosvazkovou hlavici, protože kdo to má furt ručně došmrdlávat? A nesehnala? Našla jsem Curaprox Pro. Když jsou mistři čokolády, zvládnou i čištění zubů, že? Stojí to raketu, ale strčíte to do pusy a efekt Aha? Zuby dokonale hladké, mezizubní prostor čistý. Hodně vibruje, je to nezvyk, ale ty zuby!! Pecka. A ta jednosvazková hlavice nemá chybu. Je hranatý, v mokré ruce neklouže jako jiné kartáčky. Je poměrně lehký a vydrží neskutečně dlouho. Stačí jeden přístroj, náhradní hlavice a týden u moře bez nabíječky čistí celá rodina. Dvoje dětské zuby s fixním aparátem přeleštím za 10 minut? Zuby jak od profíka. Cestovní pouzdro, nabíječka přes USB (ano, chytří tuší, nabije se i v autě), perfektní ergonomie prohnuté hlavice přeleští i osmičky. Několik rychlostí. Těch 40 tis. otáček je už jak rozbrušovačka. Hlavice jsou maličké, pohyb sonický, pomalým přejížděním leští zub po zubu, netřeba si vyvracet zápěstí.
Nenašla jsem. A to máme doma v koupelně hřbitov zubní hygieny.
Fixní rovnátka, dočišťování dětských zubů a jednosvazková hlavice. Aha?