Mobilní telefon Recenze Cubot Pocket

Recenze Cubot Pocket

Mobilní telefon Cubot Pocket se vyznačuje velkokapacitní baterií o velikosti 3000 mAh, operačním systémem Android 11 a 16 Mpx fotoaparátem. Také oceníte jeho 4" obrazovku. Telefon se pohodlně vejde nejen do kabelky, ale i do kapsy. Díky svému kompaktnímu rozměru jej lze bez problémů ovládat jednou rukou.

oaklog.machine30. listopadu 2024

Jeden z mikronabidky malych mobilu. Dobra vydr baterky

Za tu cenu see zapor tezko hleda...

Varianta 4/64 GB červený
vsalajka2. října 2024

K pořízení chytrého telefonu mne donutila dnešní doba. Nedokáži ho plně využít, takže ho také nemohu objektivně hodnotit. Ale už s jeho pomocí ovládám přihlášení do mého elektronického bankovnictví a provábění bankovních operací. Přes Google kontakty se mi do něj víceméně nějak podařilo nahrát kontakty z mého minulého tlačítkového telefonu. Tento telefon jsem si vybral hlavně pro jeho menší rozměry, s čímž jsem velmi spokojen, protože běžný smartpfone jsem odmítal pořád s sebou tahat. Spolu s s telefonem jsem si k němu objednal přední tvrzené sklo a zadní průhledný obal, ale když jsem doručenou krabičku s telefonem otevřel, zjistil jsem, že na novém telefonu už je přední ochranné sklo "nalepeno" a telefon už v je průhledném plastovém obalu zasazen. Tak budu mít dokoupené sklo i obal do budoucna jako náhradní rezervu pro případné pozdější využití.

Chtěl jsem zkritizovat, že telefon nemá slot pro paměťovou katru, jako ten můj předešlý starý telefon, ale když jsem si znovu přečetl propagační informace o telefonu, tak jsem tam zjistil, že ve slotu pro 2 SIM karty mohu pro SIM kartu použít jenom 1 a ten druhý pro paměťovou kartu. A ono to funguje, takže zatím snad žádné zápory k telefonu nemám

Vzhledem k tomu, že dnešním moderním zařízením moc neholduji, užívám pouze jejich základní funkce, tak tento telefon nemohu celkově hodnotit. Na práci používám normální počítač-desktop a telefon mám zejména pro komunikaci. Z této mé pozice jsem s telefonem velmi spokojen a jeho možnosti stále objevuji. Láďa

Varianta 4/64 GB červený
Registrovaný uživatel22. srpna 2024

akorát do kapsy

po dvou letech baterie na výměnu, ale provádí jen servis a není to zrovna levné!

Tomáš Kroupa2. června 2024

Velikost a nenáročné použití