Recenze Cuba Magnum Gold M EDT 130 ml

Toaletní voda Cuba Magnum Gold je výrazně mužná vůně, která vám dodá na sebevědomí v jakoukoliv denní dobu. Ovocná vůně pro moderního gentlemana, která je vhodná na denní nošení, především do teplého počasí. Hlava - kapradiny, bergamot, ananas Srdce - levandule, jalovec Základ - pelargónie.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Cuba Magnum Gold M EDT je podle recenzí oblíbený pro svou dlouhotrvající a příjemnou vůni, která vyhovuje jak mužům, tak i ženám. Uživatelé oceňují jeho eleganci a výhodnou cenu. Někteří však zmiňují, že balení má občas konstrukční nedostatky a vůně může být pro někoho příliš sladká nebo těžká.

• Dlouho trvající vůně
  • Nádherná a příjemná vůně
  • Sladší vůně vyhovuje mnoha uživatelům
  • Elegantní a decentní vůně
  • Cenově výhodný
  • U některých variant špatně padnoucí vršek na lahvičku
  • Pro některé uživatele příliš sladká
  • Na léto může být vůně příliš těžká

ceve120. května 2026

Cubu kupuji opakovaně, mým ráda tyto vůně. Používám i pánské. Celkem vydrží a krásně voní. Nemám vyzkoušené všechny, musím prozkoušet vzorky..

V tomto konkrétním případě mě nezklamal obal, ale balení výrobku. Vršek nesedí na lahvičku, má špatný tvar.

elenka.safrankova16. července 2025

Na léto trošku těžší, ale - jelikož je parfém cenově velice výhodný, používám ho jako bytový parfém -tedy spíše chaloupkový - v zahradním domku jsem stříkla na závěsy a polštářky a chaloupka je pohádkově voňavá Přijdu do chaloupky druhý den a přivítá mě kouzelná atmosféra. Sama používám Ck už pres dvacet let, nechci nic měnit, ale vůně Cuba Magnum Gold mě zaujala .

Registrovaný uživatel19. června 2025

Zbytečně sladká, ale vevtirava Nejdelší vydrž z Cuba vuni co jsem mel (6).

Ostatní Cuba vůně lepší, ale nevydzely, po několika minutách nic... asi staré zásoby. Těžko hodnotit.

Registrovaný uživatel5. června 2023

úžasná vůně, nízká cena - používám ji sama coby žena a jsem moc spokojená

Registrovaný uživatel10. prosince 2022

Hezky mi voní

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Pěkné balení, nádherná decentní vůně,elegantní. Koupeno partnerovi a chce jí koupit i můj syn. Super cena vs kvalita.

Super, určitě koupím znova.

Registrovaný uživatel3. října 2021

Krásná a dlouho trvající vůně. Používám ji dlouhá léta

Neměnila bych

Registrovaný uživatel21. února 2021

Sladší vůně. Spokojenost.

Registrovaný uživatel11. prosince 2020

Nádherně voní. Vůně vydrží až několik dní

Registrovaný uživatel26. listopadu 2020

Hezky voní a pěkně zabalený