Lupa Recenze Čtecí/pracovní lupa A4 s rámečkem a LED světlem MG275205

Recenze Čtecí/pracovní lupa A4 s rámečkem a LED světlem MG275205

Lupa formátu A4 je vhodná na čtení knih, novin, časopisů, složení výrobků, na prohlížení bankovek, mincí, známek, map, katalogů, dokladů i pro kutilství. Je to lupa velmi praktická, která usnadní život - skvělý dárek pro starší osoby a lidi se slabým zrakem. Díky čtyřem LED diodám můžete lupu používat i potmě (večerní čtení knížky v posteli nebo na zahrádce). Šikovný tvar a velikost dovolují…

Jitka14. srpna 2025

Jediným kladem u mě je cena

Špatně se mi používá, nemá poradnou stabilitu

Moc se mi nechce lupu hodnotit, ale pro mě nemá pořádnou stabilitu a že bych přes ní dobře viděla, tak to tedy ne.Mam nové brýle od lékaře, ale s lupou to není nic moc.

filipova628. ledna 2025

snadno se s tím zachází

jsem spokojaná

jiri.panchartek24. prosince 2023

Užitečná pomůcka

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

Za ty peníze jsem nečekal zázraky, ale i tak překvapilo jaký je to špatný výrobek.

Registrovaný uživatel27. listopadu 2021

plní účel

Registrovaný uživatel12. listopadu 2021

nestabilní,slabý materiál čekala jsem sklo

Registrovaný uživatel4. srpna 2021

lehké skladné snadná manipulace funkční

Registrovaný uživatel13. června 2021

přes plastové sklo není vidět

není to výrobek roku

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Pro maminku která špatně vidí

málo stabilní

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

lupa je velká, vejde se pod ni celá stránka

lupa je poněkud vratká

jan.kothera13. července 2020

V nabídce není uvedeno jakou technologií je lupa provedena, protože podle odborníků na které jsem se obrátil z důvodů, že jsem nebyl spokojen s kvalitou zvětšení, ne při každé poruše vidění je tato technologie vhodná. - Ve vyobrazení je zobrazeno naklonění lupy po širší straně , což jsem považoval za optimální. Bohužel skutečnost je taková, že ji lze naklonit pouze po úzké straně co je nevýhoda při čtení novin. - Co se týká LED osvětlení, není stejný jas po celé ploše. Navíc vypinač je takového provedení, že při ukládání do ochranné krabice dochází k nechtěnému zapnutí.

Je mi líto, že o tomto výrobku musím takto psát. Bylo by dobré v nabídce se o některých věcech zmínit. Je možné i to, že je na vině moje onemocnění, případně i stáří. Budu jen rád, když od jiných uživatelů uslyším lepší hodnocení.

Registrovaný uživatel12. června 2020

Prakticky nepoužitelné