Sklenice Recenze Crystalex Club Rainbow 300 ml 6 ks

Recenze Crystalex Club Rainbow 300 ml 6 ks

Se sklenicemi Rainbow záměna na stole nehrozí. Každý stolovník snadno pozná tu svoji. Ve sklenicích si vychutnáte vodu, džus nebo whisky. Sklenice jsou vyrobeny pod značkou Bohemia Crystal z foukaného bezolovnatého křišťálového skla Sparkl.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2025

Krásné barevné sklenice.

oldcat2. září 2025

originalita, praktičnost, designe

každý dle svého vkusu

lipospisi2. března 2024

Je to sada na kterou jsem zvyklá a mám také další komponenty z této sady. Velká výhoda je, že je možné je mýt v myčce. Sadu Raibow používám denně.

Registrovaný uživatel29. května 2023

jednoduchost a barevnost ... nikdo mi nepoužije sklenku :-)

Registrovaný uživatel10. ledna 2023

moc pěkné, kvalitní

Registrovaný uživatel2. srpna 2021

Dobrý způsob, jak rozlišit sklenky při větší společnosti. Barvy jsou naštěstí ve skutečnosti decentnější, než na fotografii. Děti je milují a co je nejdůležitější, velmi příjemně se z nich pije.

Děti je milují natolik, že je všude tahají s sebou a občas se nějaká rozbije, proto je lepší koupit náhradní sadu ... nic neutiší dětský pláč nad rozbitou oblíbenou sklenkou rychleji, než pohotové vyndání náhradní sklenky z krabice... mám doma 3 sety :)

Vzhledem k tomu, že od jejich nakoupení v podstatě celá velká rodina už nepoužívá jiné sklenky, mohu tento výrobek s klidným svědomím doporučit.

Registrovaný uživatel19. května 2021

Byl to skvělý dárek. Krásně barevné skleničky, které se dobře drží a hezky se z nich pije.

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

Český výrobek.

Registrovaný uživatel10. dubna 2021

Jemné zabarvení. Každý si pozná svoji sklenici. Dobře se z nich pije.

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Moc krásný česky výrobek