Recenze CRUSSIS e-Gordo 7.10 20 Ah 28" 2025

Trekingové kolo CRUSSIS e-Gordo 7.10 je ideální volbou pro cyklisty, kteří hledají spolehlivý a výkonný dopravní prostředek, který poskytuje komfort a stabilitu jak na asfaltových cestách, tak na nezpevněných stezkách. Díky lehkému a odolnému rámu z duralu je kolo vhodné na dlouhé výlety do přírody. Odpružená vidlice SR Suntour NEX HLO DS, která zajišťuje pohodlnou jízdu i na nerovných…

rolinc20. srpna 2026

Velmi lehce se šlape bez asistence a to jsem zkoušel na travnatém povrchu.

Bezvadná koupě!!!

lugschw2. června 2026

Kolo mám nové, zatím nemám nejmenší výhrady.

Bohužel doprava u Toptrans byla velké zklamání, Toptransu trvalo týden, než bylo kolo doručeno. Měl jsem smůlu na nového zaměstnance, který jednou přijel v době, kdy jsem nebyl doma, přestože jsem mu to říkal a psal. V dalších termínech nestíhal, což bych pochopil, pokud by komunikoval a omluvil se. Bohužel Toptrans sděluje pouze den doručení, nikoli alespoň nějaký časový rozptyl. Obalová krabice byla částečně poškozená, evidentně někdo koukal dovnitř, ale zásilka byla kompletní, na rámu bylo nepatrné poškrábání, ale to nebudu nijak řešit.

Kromě dopravy jsem spokojen.

romikml21. března 2026

Pánský styl mi vyhovuje. Motor na můj výkon silný.

Horší manipulace pro jeho těžší váhu,ale to jdou všechny E-kola.

Vybrala jsem si dobře.

sedlacek15128. března 2026

Motor pomáhá naprosto dostatečně, a kapacitu baterie nabité od prodejce, jsem ani dosud plně nevyužil. Ani jsem dosud nenabíjel.

Toto kolo těmito převody je spiš na terén a horší terén, než na silnice. Pomoc motoru by měla byt omezena až nad 30km,h.

po prvních projíždkách jsem spokojený a utahaný, ale jinak potěšen.