Vzduchovka Recenze Crosman DPMS SBR Full Auto 4,5 mm

Recenze Crosman DPMS SBR Full Auto 4,5 mm

Americký výrobce Crosman přináší plně licencovanou repliku pušky AR15 v ráži 4,5 mm s pohonem na CO2 bombičky. Tento model dokáže střílet ocelové BB broky jednotlivými ranami i plně automatickou dávkou s teoretickou kadencí až 1400 ran/min. Zážitek ze střelby ještě umocňuje silný BlowBack. Polymerové tělo skrývá celokovové ústrojí, jenž zbrani dává vysokou odolnost.

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

Vzhledově velmi dobrý model, hmotnostně vyvážený, kovový zásobník na 2 bombičky. Působivá je střelba dávkou, méně než 3 výstřely nedáte a má silný blowback, také působivý zvuk. Přesnost přijatelná, dokud neklesne tlak, pak kuličky létají na všechny strany, jak je zvykem u CO2 zbraní.. Má myslím 3Joule, to je jakž takž.

Preplnil jsem plničkou zásobník, nacpal jsem kuličku do pružiny. Opravoval jsem to půl dne. Doporučuji plnit ručně, naštěstí posuvník se dá zadržet nehtem. Zatím jsem nesehnal náhradní zásobník, měl by smysl, dávkou ho vyprazdnite ve vteřinách.

Povedený model zbraně, věrný vzhled, povrchy, hmotnost. Nečekejte velkou přesnost, střílí to broky. Osadil jsem puškohled, ale zas jsem jej sundal, nemá to smysl. Vhodný pro destrukční střelbu a plinking.

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

Nefunguje ládovačka broků

Registrovaný uživatel22. dubna 2022

věrná replika se správnou funkcí, ještě doplňky a bude super