Recenze Crockpot CSC052X

Pomalý hrnec CSC052X je od značky Crockpot. Jídla připravená metodou pomalého vaření si zachovávají plnou a výraznou chuť i při použití malého množství soli a koření. Díky tomu, že není potřeba pracovat s tukem, budou navíc vaše výsledné pokrmy zdravější. Pomalý hrnec se proto hodí pro všechny příznivce zdravého životního stylu.

kareltomek00712. prosince 2025

Použil jsem zatím pouze jednou.Přesto jsem spokojen a nic bych neměnil .Bezvadný pro každou kuchyň.

u mne žádné

Překvapen a spokojen

as.alenasedlakova5. srpna 2025

Crockpot podle očekávání ušetří práci a hlavně čas. Můžete dát více ingrediencí (maso, zeleninu, koření...) najednou a nastavit požadovaný čas a o víc se nestaráte. vyhovuje mně i odnímací poklička.

jarole2024. ledna 2024

Novy typ Crockpot ma pevne prilehajici poklici, ktera po odklopeni je soucasti hrnce, da se samozrejme vysunout. Prijemna manipulace( 4,7 l je akorat pro 4-6 lidi) . Keramicka nadoba neni tezka a da se vlozit i do trouby na "dodelani kurcicky"

Kratky privodni kabel, ale to je bolest vsech spotrebicu