3D tiskárna Recenze Creality Ender 3 S1

Recenze Creality Ender 3 S1

Creality Ender 3 S1 je inovativní FDM tiskárna s mnoha funkcemi, která disponuje přípravou pro LED světlo a laserové gravírování. Přímý extruder "Sprite" je se dvěma převody pro vysokou kompatibilitu filamentů. Vlastní vyvinutá 16bodová technologie automatického vyrovnávání lože CR Touch vás zbaví problémů s ručním vyrovnáváním. Jednoduchý a snadno použitelný inteligentní nivelační systém dokáže…

Registrovaný uživatel6. listopadu 2024

Mám ji už asi pět let a jede bez závad, nyní kupuji druhou, výměnou za Ender 3Pro, který už po 10létech dosluhuje, ale stále tiskne, s S1 jsem hodně spokojený, proto kupuji druhou.

Skvělá 3D tiskárna

Registrovaný uživatel2. července 2023

Levná, přesná,intuitivní ovládání. Top ve své třídě!

Průša je průkopník ale usnul na vavřínech. Oproti tomu je tato tiskárna skvělá!

Registrovaný uživatel11. května 2023

Je to moje první zkušenost s 3D tiskárnou, takže nemohu posoudit. Konstrukce je pevná, zpracování kvalitní, ... Rychlá montáž, kalibrace, nastavení i tisk vzorového 3D králíčka bylo v pohodě. Těším se na další zkušenosti.

Návod na sestavení i video-návod by šel vylepšit, ale sestavení nakonec nebylo moc náročné.

Registrovaný uživatel22. dubna 2023

Super..dobre ovladanie a velmi presne tlacenie