Recenze Craft Active Extreme X LS 1909679-999000

Recenze Craft Active Extreme X LS 1909679-999000

Pánské technicky propracované triko s dlouhým rukávem Craft Active Extreme X LS má ergonomický střih s plochými švy. Je určeno na intenzivní sportovní aktivity v chladnějších podmínkách. Exkluzivní polyesterový materiál nabízí jedinečné spojení maximálního komfortu a unikátní prodyšnosti. Meshové panely v podpaží slouží pro optimální termoregulaci.

slarque.cz18. listopadu 2025

Materiál Střih Dlouholeté zkušenosti

Většinu zimního funkčního prádla mám od Craftu a tenhle kousek se mezi ním neztratí. Lehký, příjemný, přesto zahřeje. Skvěle odvádí pot do další vrstvy oblečení. Co víc po funkčním prádle chtít.

tymisvik7. července 2025

Výrobek do náročných podmínek, lehký a plně funkční. Na holém těle se příjemně nosí. Je dostatečně pružný a přizpůsobí se tělu. Dlouhodobě odzkoušeno na stejném modelu, takže jsem vsadil opět na jistotu. Drží si dlouho kvalitu.

Cena odpovídá špičkové kvalitě.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2022

Dělá to, co uvádí popisky, užívám tenhle nátělník při teplotách cca 5-10 stupňů pod funkční mikinu na intenzivní pohyb venku.

Varianta L
Registrovaný uživatel29. března 2022

Příjemný materiál, dokonale obepíná tělo, příjemně se nosí, opravdu rychleschnoucí, ideální do chladnějšího počasí, hustá pletenina ( velice pružný materiál), vyzkoušeno při opravdu intenzivním sportu, u originálního výrobku velikost odpovídá skutečnosti, materiálová a barevná stálost.

Dlouhodobě vyzkoušený výrobek, který si beru na jakýkoliv sport v exteriéru. Deklarované vlastnosti jsou dlouhodobě odzkoušeny a v podstatě zkušenosti se shodují s vlastnostmi, které uvádí výrobce.

Registrovaný uživatel27. února 2022

Materiál není takový jak jsem očekával!

Nic moc!

Registrovaný uživatel13. února 2022

Není to moje první triko od Craftu, nic lepšího jsem v životě na sobě neměl, je velice příjemné na těle. Mám i komplet výbavu na kolo od Craftu, bo Craft je nejlepší. Stačí se podívat na Tour de France, jezdí v Craftu všichni...

Prostě super triko

Varianta L