Při psaní zpráv je při každém velkém písmenu nutné přepínat a pak zas vracet na malé, což neskutečně zdržuje.
Vzhledem k důvodu koupě, kromě volání, psaní zpráv, je nevyhovující.

Vzhledem k důvodu koupě, kromě volání, psaní zpráv, je nevyhovující.
dobré zpracování plastů a klávesnice;
velký displej;
hlasitý reproduktor
nedodělaný firmware;
ovládání není jen nelogické, spíše tragické;
na velkém pěkném displeji při některých úkonech minipísmenka;
jako seniorský telefon nepoužitelný
Koupeno pro seniorku po dobrých zkušenostech s véčkem stejné značky. Po rozbalení velmi dobrý první dojem, příjemný do ruky, plasty a tlačítka dobře zpracované. Ale jakmile jsem tam dal simku a zapnul, hrůza. V menu je často nutné použít středové tlačítko, které je v návodu nakresleno jako střed navigačního čtyřtlačítka, nicméně žádné takové na telefonu není. Po chvíli zkoušení jsem přišel na to, že jako toto "OK" funguje pětka. Občas na displeji zcela chybí, že má tato pětka nějakou funkci, ovšem je ji nezbytné zmáčknout např. pro čtení sms. Dalším velkým problémem je písmo. Ve většině menu je to OK, vše veliké, krásně čitelné. Ovšem jakmile jsem na telefon zkusil zavolat, děs. Velká ikona "stínu" místo kterého nejde dát fotka ani obrázek, vedle něj uplně zbytečně malinkaté jméno nitkovým písmem, přestože by se vešlo několikrát větší a dole několik ikon jako na smartphonu. Ty bych odpustil, ale to jméno volajícího je pro staršího naprosto neviditelné. Podobně v některých aplikacích. Kupoval jsem jen kvůli volání, sms a budíku. Nastavit budík se mi podařilo až po rozřešení, že je nutné opět používat pětku. Ve velkém prázdném prostoru se ovšem opět nachází minipísmo s popiskama, zda je budík zapnut jednou, nebo opakovaně a čas budíku by se vešel skoro pětkrát větší. To ten telefon vážně nikdo nezkusil zapnout, než šel do prodeje? Já bych se za takový nedodělek styděl.
Telefonů jsem měl hodně, ale v ovládání a odladěnosti je tento to nejhorší, co mi prošlo rukama. Bohužel jsem ho koupil a vyzkoušel až po pár týdnech, abych se s ním naučil pracovat a mohl po předání radit, takže už nelze vrátit. Buď ho zkusím předat, zda to aspoň nějak půjde, nebo ze sebe nebudu dělat pitomce, vyhodím ho rovnou a zkusím koupit jiný. Prodávat ho nebudu, to bych případnému kupujícímu udělat nemohl...