Přehledný, snadné ovládání, splnil očekávání. Povrh vhodně upraven, snadná práce, neklouže v ruce oproti jiným značkám.
Vhodný pro seniory.
Vnější dispej pohovostním režimu nezobrazuje časj
Po odskoušení a používání doporučuji.

Vhodný pro seniory.
Vnější dispej pohovostním režimu nezobrazuje časj
Po odskoušení a používání doporučuji.
protoze uznavam jen V
v hlasitosti
Jednoduché intuitivní ovládání.
Při volbě nového neuloženého čísla jsou jednotlivé číslice hlášeny ženským hlasem, který nestačí při rychlejším vyťukávání. Je to proto rušivé a myslím si, že pro valnou část uživatelů nepotřebné.
Jinak je mobil vyhovující pro ty, kteří nechtějí používat tzv. chytrý telefon. Koupila jsem si ho už podruhé.
jsem spokojená pro mě jako důchodce plně vyhovuje
Jednoduchá obsluha
Pro mne ideální
Véčko - nemusí se řešit zamykání a odemykání telefonu
Telefon používá 82. letá paní, po třech letech se jí rozbil, koupila jsem jí stejný, protože na něj byla zvyklá
Telefon pro seniory, který vypadá elegantně
Velké číslice, dobrá viditelnost
Dioda oznamující SMS nebo zmeškaný hovor
Možnost přidat ke kontaktům fotku
Nabíjecí stojánek
Ovládání by mohlo být více intuitivní, pro technicky málo zdatné seniory mi přijde zbytečně složitý, maminka používá pouze na volání.
Zatím se mi nepodařilo změnit nastavenou melodii, která je dost rušivá, u předešlého telefonu to šlo, tak snad se ještě zadaří.
Jednoduchý
Vyzváněcí tón
Jednoduchý krásný telefon
Snadná manipulace, vejde se do kapsy.
Zatím funguje.
Pro důchodce perfektní telefon.
Je výborný pro lidi, co hůř slyší.
Kvalita cena.
Velká písmena, velký displej. Zobrazení času bez otevření telefonu.
Spokojenost, jinde už nenakupuji
vyhovuje naší kategorii 75+
Telefon nelze připojit k hensfrí sadě a to vlastním 3.K ani jedne nelze sparovat,jelikož jako podnikatelka většinu času trávvím ve voze je to pro mně maximálně důležité,nelze ani připojit sluchátka!!!!!!!!!!!!!!!§
Objednala jsem si telefon ALIGATOR,poslali- značku CPA HALO s k terým jsem byla maximálně spokojen ,telefon nejde ani připojit na sluchátka,pro mou potřebu ÚPLNĚ NEPOUŽITELNÝ.Počkám na odpověd s Vaší srany a pak to budu řešit začátkem recenzy a následně budu pokračovat do extemu,prostě tuto značku jsem jsi NEOBJEDNALA,
S pozdravem Bartošová
tel: 737 474 264
PS:DOUFÁM O ADEKVATNI ŘEŠENÍ PROBLÉMU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jednoduchý, velká písmena.
Vždy jsem měl véčko.Tak nebylo co řešit.
Jednoduchá obsluha.Vhodný pro starší lidi.
Používám ho každý den.
design