velké číslice

velké číslice
Na velká tlačítka i velký display
Mluvící číselná klávesnice
Světelná dioda
Málo vyzváněcích tónů pro volání i zprávy
Darek pro seniorku cislice i displej vyhovujici vse dobre citelne velka spokojenost
Rychlost dodani v kvalitnim stavu jednoduche ovladani
jednoduchý telefon pro seniory
Pořízeno pro špatně vidící - Vyhledává kontakty podle více písmen, hlasitý, dostatečný displej, tlačítka se dobře hledají
Je jednoduchý a na volání i SMS super.
Nenáročný, velký displej a velká číslice,telefon super pro starší seniorky snadno se ovládá.Maminka zatím spokojená
Malá pamět telefonu.
nemohla jsem vybrat jiný produkt, měnili jsme starý mobil za nový pro 95 letou maminku
Koupeno pro důchodkyni , naprostá spokojenost.Jednoduché ovládání , velká tlačítka .
Pro důchodce dobrá volba.
maly ,lehky
na seniory složity moc ukonu než se dovola
doufejme že to dědu naučíme
Již byl jednou zakoupen
Za rozumné peníze uživatelsky příjemný přístroj. Podle mne ideální telefon pro technicky méně zdatné uživatele, nebo pro osoby s nějakým hendikepem /např. horší sluch, zrak či motorika/
V segmentu tohoto určení nemá nedostatky.
Doporučuji pro skupinu osob výše uvedených.
Jednoduchý telefon,jednoduché ovládání....
Ideální pro seniory ;)
Vybrala jsem pro rodiče protože má velká tlačítka i display.
Jednoduchý na ovládání a stojánek je šikovný.
Má dlouhou výdrž.
Návod mi přijde ořezaný a nepřehledný.
Změnu melodie jde pouze u upravování kontaktů.
Hlasitost vyzvánění jde také změnit jen, když Vám někdo volá.
Výborný pro seniory 70+. Už jsem koupil 3.kus.
Stačí na telefonování, jednoduchý. Foťák slabší.
Ideální pro seniory.
Splnil účel pro který byl zakoupen.
Hlasitý reproduktor i pro hůře slyšící lidí.Lehký do ruky. Ideální pro starší lidi.
Baterka na svícení má tlačítko z boku telefonu ,astačí jen lehce zavadit a hned se rozsvítí .Hrozí samovolné vybití. Samozrejmě že to může být jen u telefonu který jsem zakoupila (tzv.kusovka).
Pro staršího seniora výborný.