fritéza Recenze Cosori Premium CP158-AF

Recenze Cosori Premium CP158-AF

Horkovzdušná fritéza Cosori CP158-AF s příkonem 1700 W využívá ke fritování technologii Rapid 360° Heat Circulation, kdy horký vzduch rotuje kolem jídla ze všech stran a tím dosahuje kvalitního a rovnoměrného propečení a uvaření pokrmů. Díky této technologii se fritéza předehřeje během pouhých 5 minut. Fritovací koš ve čtvercovém tvaru s objemem 5,5 l pojme více porcí. Vyjímatelný fritovací…

Registrovaný uživatel26. listopadu 2023

Dostal jsem přesně co jsem chtěl

Po delším hledání jsem našel manual a recepty v cz . Tím pádem jsem jen vytiskl

Doporučuji , univerzální přístroj

Registrovaný uživatel27. ledna 2023

Jídlo obsahuje méně tuku Jednoduchá a rychlá příprava Oproti klasické troubě je energeticky úspornější Koš (oba) na potraviny lze mýt v myčce

Zabírá dost místa na pracovní desce-viz rozměry Chybí průzor na průběh přípravy jídla

Přístroj jsem vybral dle videorecenzí na YouTube a nelituji. Mám ho krátce a nemám odzkoušené ještě všechny programy, ale kuře dle přiložené kuchařky je uvnitř krásně šťavnaté a na povrchu s křupavou kůrčičkou. Jsem velice spokojený a mohu všem doporučit.

Varianta černý
Registrovaný uživatel1. dubna 2022

Krásná fritéza,vše rychlé a chutné.

Velice hezká fritéza,jednoduché ovládání.Supet koš.

Registrovaný uživatel25. února 2022

Zatím se s produktem seznamuji, udělala jsem kuřecí křídla a květák vše skvělé. Recenze nelžou je kvalitní, ani moc hlučná není, dokonce i manžel chválí.

Určitě doporučuji!!