Kvalitní batoh, vypolstrovaná nastavitelná záda, hrudní popruh, různé vychytávky a přihrádky. Velice kvalitní zpracování. Doporučuji pro 9let a více. Syn ho bude mít do 3.třídy ZŠ.

Přesně dle uváděných údajů, vypracování skvělé
Větší váha
Velmi dobrá volba
Velmi kvlaitní zpracování, perfektně vyřešený zádový systém.
prostorná, sama stojí, dobře sedí na zádech
Krásný design, dostatek přihrádek a kapes, výborný zádový systém.
Dcera je s aktovkou maximálně spokojená. Aktovka je hodně prostorná, barevně velmi pěkně vyvedená. To že má rovné dno je také velká výhoda.
Největší plus je, že díky výškově nastavitelné konstrukci se nejen přizpůsobí konkrétnímu dítěti, ale hlavně se velmi dobře nosí, protože aktovka má pevné záda a hezky drží tvar. Toto jsem sama na sobě vyzkoušela. V ruce byla aktovka velmi těžká (bohužel děti teď nosí hromadu učebnic do školy), ale na zádech byla o polovinu lehčí.
Dceři se již několikrát vysunula přezka na zapínání na hrudníku, chtělo by to nějakou pojistku nahoře, proti samovolnému vysunutí.
Možná kdyby měla nějaké nožičky (čudliky) na spodu, nebyl by přímý kontakt aktovky se zemí, tak by se tak zespodu nešpinila.
Celkově aktovku velmi vřele doporučuji. I když je aktovka hodně velká, tak na zádech vypadá přirozeně a dcera ji nosí s radostí a lehkostí.
Je originální. Má spoustu reflexních prvků. Dobře sedí na zádech.
Mnozstvi kapes, zpracování a barvy.