Zimní osobní pneu Recenze Continental WinterContact TS 870 195/65 R15 91 T

Recenze Continental WinterContact TS 870 195/65 R15 91 T

Continental WinterContact TS 870 je zimní pneumatika určená pro osobní vozidla, která nabízí spolehlivý výkon v náročných zimních podmínkách. Pneumatika má šířku 195 milimetrů a profilové číslo 65, což zajišťuje optimální kontakt s vozovkou a stabilitu při jízdě. Průměr disku je R15, což je běžný rozměr pro mnoho typů osobních automobilů. Index nosnosti této pneumatiky je 91, což znamená, že…

hutakovamiroslava4. prosince 2025

Na ledu zatím výborné zkušenosti - kdo zná kopec nad Březovou nad Svitavou, minulou zimu sjeto dolů na ledu, jako jedno z mála aut, kterému se to povedlo..

marek30. listopadu 2025

mám krátce cca. 1 měsíc, tiché, na mokrém sněhu perfektní

prozatím spokojen

Jan10. listopadu 2025

Výborně drží v dešti i na sněhu. Mám je už mnoho let od verzí TS850, 860 až po současnou 870.

Nic, uvítal bych akorát vyšší km nájezd, než se sjedou na 4mm, ale v tomto ohledu budou na tom podobně zřejmě i ostaní zimní pneu (srovnání z vlastní zkušenosti ale nemám).

RADEK.UNZ30. října 2025

ukáže se v zimě

dobrá značka, ale více výrobců nebo dodavatelů? asi tak

ivis22. října 2025

Ještě nemám tyto zimní pneumatiky na autě - zimní období teprve bude. Vybíral jsem dle několika pneu testů, kde byly vyhodnoceny, jako nejlepší. Teprve příchozi zima ukáže osobní zkušenost.

NEVHODNĚ volený dotazník - ptát se na hodnocení zimních pneumatik, koupených před zimou, ještě "neobutých" na autě... nemám k tomu ještě co napsat. Zeptejte se na jaře, až na nich budu mít odjetou zimu.

tomas.turek14. října 2025

Kvalita Cena

dobrá volba

daveh256. srpna 2025

Zatím nebylo možné odzkoušet

Zatím nebylo možné odzkoušet

jmhome8. června 2025

kvalitní pneu a rozumnou cenu atkuální datum výroby pneu doprava až do domu

Jar.da.3518. března 2025

Vysoce kvalitní pneumatiky za velmi příznivé ceny, objednal jsem si celou sadu, maximální spokojenost.

Český obchod z dlouhou tradicí, spolehlivost, solidnost, dobré ceny. Budu se vracet k nákupu v tomto obchodu. Za mě mohu všem jen doporučit.

ivo10. února 2025

skvělé vlastnosti na sněhu, na mokru i na suché vozovce zimní Continentaly používám už od generace TS800, TS870 mám podruhé nikdy jsem neměl vůz 4x4 a nikdy jsem s nimi na horách nepotřeboval řetězy nízká hlučnost (na zimní pneu) na všech sadách jsem vždy najezdil 35 000 - 40 000km a měnil jsem vždy ještě při cca 5 mm vzorku

Continental TS 870 jsou skvělé zimní pneu na které se mohu spolehnout za všech okolností. Přesto, že se nejedná o EKO pneu, je vliv na spotřebu velmi dobrý. Při stejném rozměru mám na nich +- stejnou spotřebu, jako na letních Michellinech, jak při nízkých, tak při dálničních rychlostech. Excelentní jsou zejména vlastnosti na sněhu. Bez problémů s nimi na horách (bez řetězů) jezdím tam, kde zpravidla potkávám jen vozy 4x4, nebo vozy s řetězy a stejné zkušenosti jsem měl i s předchozími generacemi (TS800/TS830...atd.), kdy i dříve jsem jezdil jen s předokolkami. Zároveň nabízejí velmi slušných kilometrový náběh. Na všech sadách jsem vždy najezdil 35-40tkm a ještě nebyly na zákonném limitu zimního vzorku.

jaroslav-dittrich11. ledna 2025

skvělé na sněhu i vodě, spotřebu oproti letním zvyšují pouze o 0,2 l/100, životnost u mě už po druhé minimálně 45 000 km .

nepatrně vyšší hlučnost, jinak nic

za mě nejlepší zimní guma v poměru cena/výkon

RomanM8. ledna 2025

Velice kvalitní odzkoušené pneu na kluzké vozovce

Registrovaný uživatel23. prosince 2024

Zpracování, technologie, použité materiály

Na vlhku i suchu OK, mám krátce - na sněhu i ledu neodzkoušené

libmik18. prosince 2024

Vynikající přilnavost, i když ještě čekám na led. Spotřeba výrazně nestoupla. Měl jsem předtím předchozí model, s ním jsem byl maximálně spokojen i na horách... Najel jsem na nich za 4 sezóny 60 tis. km a měnil jsem za tyto nové při vzorku na hranici 4 mm vzorku.

Stoupající cena, ale co je dnes zadarmo.

grey.rabit11. prosince 2024

Prémiové pneu za super peníze. I na horách, kdy jiní lidé nasazovali řetězy, tak mi jsme jeli plynule a v pohodě. Fajn nájezd cca 40 000 km.

Už je mám podruhé a neměnil bych. Octavia II facelift 2010.

jiri3. prosince 2024

poměr cena/výkon

l.jedlickova22. listopadu 2024

Kvalitní pneumatiky, kupuji již několik let

Registrovaný uživatel16. listopadu 2024

Zatím perfektní,ale sníh ještě nebyl...

matejlilak12. října 2024

tyto gumy jsem si vybral na doporučení eshopu. Jsou opravdu kvalitně zpracované a mají letošní rok výroby. ROZHODNĚ DOPORUČUJI.

Petr10. října 2024

Velmi dobré a spolehlivé pneu , skvěle drží stopu jak na sněhu tak na hustém dešti.