Plášť na kolo Recenze Continental Race King kevlar 29" x 2"

Recenze Continental Race King kevlar 29" x 2"

Plášť Continental Race King II 29" (50-622) je prémiový plášť nejvyšší kvality a s dlouhodobou životností. Tento všestranný plášť je spolehlivý v každém prostředí. Nízký valivý odpor, odolná kostra a příkladné kvality pohlcování nerovností. Díky vzorku a tvrdosti lze pláště využít jak v terénu, tak i na zpevněných cestách.

frantisekgrubr10. září 2025

Asi na jakýkoliv terén,vždy krásně drží stopu

pav.el11. srpna 2025

Nakoupeny poněkolikáté, naprostá spokojenost a to hlavně z důvodu bezproblémové výměny/opravy plášťů, na rozdíl od jiných značek, u kterých jsem několikrát zlámal montpáky

izak5. července 2024

Rychlé pláště Dobrý poměr ceny/váhy/výkonu.

Zatím máme najeto cca 100 km spíše české cyklostezky než terén, ale pláště jsou dobré a drží. Požíváno s lehkými TPU dušemi. Za nás spokojenost. Asi pořídíme další.

Registrovaný uživatel17. září 2023

Velký km nájezd, malý odpor, supr guma. Jezdím již několik let. Taky jsem najel 9 tis km. Odešla po proriznuti boku. Nepamatuji defekt. Za poslední 3 roky ani jeden.

Registrovaný uživatel20. září 2022

zatím jsem je neobul

Registrovaný uživatel29. srpna 2022

Rychlý,tichý trekový plášť + velký počet najetých kilometrů (než se sjede).