Příznivá cena.Používám deně.

Příznivá cena.Používám deně.
Čerpání je spolehlivé.
Krátký kabel. Dva i tři metry by byly super.
Jsem rád, že toto čerpadlo existuje.
Maly
Lacny.
Na polievanie vacsej zahrady odporucam vykonnejsie cerpadlo. Ja s nim precerpavam vodu z mensieho suda do ICB nadrze . Na to staci .
Má parametre, aké som potreboval - prevádzka na akumulátor, primeraný prietok, ľahké pripojenie a manipulácia. Používam príležitostne v skleníku na automatickú závlahu.
Zápory sa zatiaľ nevyskytli.
Cena
Veľkosť
Výkon
Spotreba
Plní svoj účel vynikajúco. Používam ho v karavane do nádrže na pitnú vodu. V kombinácii s batériou zo spínačom a spätným ventilom na hadici, je to luxus.
Funguje jak má. Vodu tlačí dobře.
Osobně bych využil delší přívodní kabel. Ale délka kabelu 1m byla jasně zmíněna v technických parametrech.
Levné dobře fungující čerpadlo. Životnost ?
Byl u mně velice brzy díky
Nemá to vykon ako sľubujú
Zatím použito krátce v kajutové plachetnici, podobný máme v karavanu, ale tento je prý lepší - říkal manžel.
Tiche, lacne, pouzivanie na vypustanie detskeho bazenu
Potrebne dokupit trafo
Vyhovujúci výkon a dobrú cenu
chýba mu filter na nečistoty
Rýchle dodanie, spĺňa parametre, jednoduchá montáž
Doporučujem
Prekvapivo veľký výkon.
Možnosť regulácie prietoku vody napájacím napätím.
Malé rozmery.
Dobre skladné čerpadielko.
Veľmi dobrá cena.
Čerpadielko používam pri čistení 200L akvária na prečerpávanie čistej vody do akvária.
bez problémov
tiché, malé a spratné čerpadielko
odporúčam
Konstrukční výška; mohl jsem tak v chemickém WC do karavanu poměrně jednoduše nahradit funkci původního čerpacího "měchu"
Som maximálne spokojný, odskúšané môžem len odporučiť.
Vybráno kvůli parametrům a ceně.
Parametry celkem souhlasí - použito sice zatím 1x, ale 24. hod. bez přestávky při 10V.
Slušný tlak i průtok.
Vzhledem k parametrům a ceně celkem slušná koupě. Doporučuji.