Recenze connect IT CKB-4041-CS CZ/SK

Kancelářská drátová bíle podsvícená USB klávesnice. Je určená pro domácí použití i pro vysokozátěžové profesionální použití v kancelářích a firmách. Obsahuje české a slovenské znaky. Kromě klasických funkcí disponuje 12 multimediálními klávesami, které se obzvláště hodí do kancelářského prostředí.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Klávesnice connect IT CKB-4041-CS nabízí příjemné podsvícení a jistý stisk kláves, ale její kvalita zpracování se liší. Některé kusy mají vysoký zdvih, drhnoucí klávesy nebo nedostatečné podsvícení. Pro nenáročné uživatele s ohledem na cenu může být vhodná, ale pro intenzivní práci je třeba zvážit její nedostatky.

• Příjemné podsvícení, které neoslňuje
  • Jistý stisk kláves
  • Nízký zdvih kláves
  • Velká písmena na klávesách
  • Dobrý poměr cena/výkon
  • Vysoký zdvih kláves u některých kusů
  • Malý enter
  • Podsvícení se vypíná klávesou scroll lock, což ovlivňuje práci v Excelu
  • Klávesy drhnou a vyžadují silnější stisk doprostřed
  • Nedostatečné podsvícení s oslnivými diodami a tmavými rohy

Registrovaný uživatel16. února 2022

Sympatické podsvícení a klávesnice příjemná na dotyk.

Po používání cca 4 dny se mi klávesnice zdá velmi příjemná.

Registrovaný uživatel4. února 2022

cena, funguje, dostatečná sada symbolů, když vám jí ukradnou nebrečíte

absence hardware vypínače, špatné podsvícení, klávesy drhnou - nutno mlátit doprostřed

Použít se dá, ale - po vypnutí počítače se rozzáří jak vánoční stromek - nelze vypnout. Během provozu se vypíná pouze scrolllockem. Podsvíceno pár diodama které v místě oslňují a přezáří jinak mdlé symboly. V rozích celkem tma. Je to takovej krumpl z měkkýho plastu, low end. I za dvě stovky je to drahý.

Registrovaný uživatel24. července 2021

Plně mi vyhovuje. Neoslňuje. Denně.

Pro mne vynikající.

Registrovaný uživatel26. května 2021

Jako jedna z mála má skutečně podsvícené jednotlivé klávesy, nikoliv mezery mezi klávesami. Takže i ve tmě jsou krásně vidět jednotlivá písmenka.

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

svítí, velká písmena

Spokojeni !!

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

funguje bez problému,poměr cena výkon super

Registrovaný uživatel1. dubna 2021

Krásně podsvícená, velká písmena („P“ mám mírně ustřelené dolů, ale to bude jen tento kus), standardní rozložení kláves, nízký zdvih, levná

Posvícení se vypíná zcela nelogicky klávesou scroll lock, což v podstatě tolik nevadí, kdyby touto klávesou nedocházelo ke kotvení buněk v Excelu - trochu nedomyšleno

Dobrá levná příjemně odsvícená klávesnice

Registrovaný uživatel5. března 2021

Nemusím si svítit na klávesnici. Osvětlení neoslňuje, je příjemné. Klapky jsou hodně jemné na dotyk, ale už jsem si zvykl a vyhovuje mi to.

Zápory jsem žádné nenašel

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

cena podsvícení jistý stisk lze vypnout podsvícení

vysoký zdvih malý enter

Za ty peníze to mohlo dopadnout mnohem mnohem hůř! Shrnutí je v kladech a záporech. Jestli vydrží pár let, budu nadšen!