Klávesnice Recenze connect IT CI-71 CZ černá

Recenze connect IT CI-71 CZ černá

Klávesnice s LED podsvícením je vyrobená v černém provedení, s velkým fontem kláves. Velký font na klávesách jistě ocení uživatelé s horším zrakem nebo ti co pracují do večerních hodin. Klávesnice nabízí klasické rozložení kláves a českých popisků, nechybí zde ani tlačítko pro ovládání osvětlení kláves. K počítači se připojuje přes rozhraní USB.

vladik.kolar23. ledna 2025

Velká písmena a dobře osvětlená tlačítka. Dobrá práce v šeru a ve tmě. Doporučuji.

Registrovaný uživatel16. prosince 2024

Viditelnost fontů, možnost vypnout podsvícení.

filter.for.spam30. června 2024

velká písmena a čísla podsvícení

dobrá klávesnice pro ty, co už hůř vidí a do míst, kde není tak jasné osvětlení

jelinekjitka5. dubna 2024

skvělá klávesnice, velká písmena a podsvícená

otavopoc30. března 2024

Čitelná klávesnice s velkými podsvícenými klávesami. vhodná kde není moc světla.

Tomis22. ledna 2024

České provedení symbolů na plávesách (QWERTZ) Podsvícené symboly na klávesách. Velké symboly na klávesách.

Provedení klávesnice je výborné. Podsvětlení lze tlačítkem vypnout/zapnout. Koupil jsem stejné provedení klávesnice k druhému PC v rodině.

polrenata13. ledna 2024

vánoční dárek

Zdena1. ledna 2024

Velmi pěkná klávesnice splňuje moje požadavky

Registrovaný uživatel30. srpna 2023

Pěkně velká písmena bíle podsvícená. Pro lidi se slabším zrakem plně dostačující i ve snížených světelných podmínkách. Klávesnice je i cenově výhodná. Doporučil bych.

Registrovaný uživatel23. srpna 2023

kvalitní produkt, velké symboly vč. českých, bílé podsvícení, dost velký klávesnice a pohodlné psaní

pro mě žádné

Registrovaný uživatel12. srpna 2023

Výborná klávesnice,velká písmena,příjemné podsvícení .Pro lidi co hůř vidí je neocenitelná.

Tuto klávesnici jsem si koupila již podruhé,ta první mi vydržela bez problému několik let,až nyní dosloužila,tak volba byla jasná.

Registrovaný uživatel10. června 2023

Velmi dobrá viditelnost při nočním psaní.

Registrovaný uživatel22. září 2022

Používám denně a už jsem koupil druhou,má všechny klady,výborná čitelnost a možnost vypnutí osvětlení

Registrovaný uživatel28. srpna 2022

Veliká spokojenost. Pracuji večer po tmě, takže jsem potřebovala svítící znaky. Perfektně nasvíceno, velké znaky. Podsvícení lze vypnout. Píše se na ni pěkně a klávesnice je tichá.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Velmi čitelná

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

Výborná čitelnost velikých znaků s modrým podsvícením. Ideální pro lidi se špatným zrakem.

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

potřebovala jsem klávesnici s podsvícením takže za mne bezva.

Registrovaný uživatel31. srpna 2021

Ideálně bíle prosvícená klávesnice, žádné boční světlo. Velká písmena.

Velké klávesy, občas se hmátne mimo, ale jde si zvyknout. Chybí ovládání hlasitosti. Koupil jsem už podruhé stejnou, po cca 5 letech postupně vynechávaly sloupce písmen zleva.

Zatím žádná alternativa.

Registrovaný uživatel30. srpna 2021

Opravdu velká písmena a číslice, bílé podsvícení se dá dle potřeby vypnout. Zdařilý výrobek. Doporučuji

Registrovaný uživatel8. června 2021

příjemné modré podsvícení