Zvlhčovač vzduchu Recenze Concept ZV2021

Recenze Concept ZV2021

Vytvořte si příjemně svěží prostředí se zvlhčovačem Concept ZV2021, který v sobě snoubí dva přístroje v jednom - zvlhčovač vzduchu a aroma difuzér. Potěší vás také funkcí plazmy a UVC lampy. V této kombinaci se postará o čistý a svěží vzduch. Zvlhčovač vzduchu je ideální do místnosti o velikosti až 50 m2.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2025

pokud nepotřebujete aplikaci, neustále bliká ikona.... "laciné" plastové provedení

funguje , ale někdy"obtěžuje" ...

Registrovaný uživatel4. června 2024

Funguje jak má a super.

hovorkova-dservis10. února 2024

Tichý provoz, vydatné mlžení. Splňuje očekávání.

Neshledány

Dobrý produkt, který splnil očekávání, jenom mohl být levnější

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

Dálkové ovládání Ovládání přez mobil Vypnutí osvětlení displeje Noční osvětlení,které jde vypnout. Hodně funkcí Spárování s telefonem bez problémů Za tu cenu nic lepšího na trhu jsem nenašel Miderni zhled a barva, vypadá líp než na obrázku

100% spokojenost.V pokoji jsem měl vlhkost kolem 22%,proto jsem ho koupil.Kdyz jsem ho zapnul tak za zhruba 2 hodinky se vlhkost zvedla na 38%,takže dělá co má.Pokoj má 21metru čtverečních.