Perfektní věc pro nemocného manžela.

Perfektní věc pro nemocného manžela.
Bezproblémový provoz, většinou každou noc je u mne v provozu. Dobře osvěžuje a zvlhčuje vzduch. Co výrobek používám, nebudím se s bolestí hlavy. Působí i jako ozdoba. Dobrá je i možnost volby barvy světla nebo i bez osvětlení. Děti se tak nebojí tmy.
Na dotek laciné plasty . nepříjemná led dioda v zapínacím tlačítku.
Produkt splnil mé nenáročné požadavky
tichý,hezký a pracuje jak má
Dobré recenze.
Vyšší cena!
Na trhu jsou levnější.
nehlučné
+Jemné barvy, celkově to působí étericky a relaxačně
+Možnost vydatného chrlení páry (60ml/hod) s mírnějším
+Dost tichý chod
-barevné osvětlení se sice dá vypnout, ale podsvětlené tlačítko ne, v noci ve tmě to nepříjemně ruší
-tlačítko se musí mačkat opakovaně než začne fungovat
Celkově jsem spokojená, konečně máme doma přiměřenou vlhkost vzduchu
Dobrý výkon za rozumnou cenu.
Žádný jsem neobjevila.
Můžu vřele doporučit.
Účinný, tichý, máme ho v ložnici dá se spát při provozu
Může být použít i jako orientační nočni osvětlení, ale světlo se dá vypnou
Používám Concept.... asi 3 týdny téměř denně a jsem velmi spokojen.
Splnil moje očekávání. Výrobek mohu doporučit
Blikoce
Foukace
Velmi dobré prokudte, fe zlevě fíborná koupi, dělá čo má jak blikocat tak i foukoucat. Doporučím všetkým.
Velká nádoba na vodu
Pěkné barvy
Vypínač musím zmáčknout několikrát
Velmi účinný
Nejde vypnout světlo
designově hezký, tichý, do malé místnosti ideální
Barvy se líbí dětem, lze využít na aromaterapii
Musí se s tím velmi opatrně manipulovat, jinak zateče voda do podstavce a tak přístroj přestane fungovat, voda v podstatě volně vytéká a je všude v podstavci. Nedá se pořádně vyčistit ani vyschnout nádobka na vodu, občas nefunguje tlačítko zapínání
Opravdu tichý zvlhčovač, jsem spokojena, je zapnutý přes noc a vůbec neruší
Velmi spokojený
Je to vynikajici vec. Pri ustrednim topeni je suchy vzduch a tento vyrobek vzduch zvlhci. Navic tam pridavam nejakou vuni , takze plni 2 funkce . Zvlhci vzduch a provoni byt. Jsem spokojena
Pouzivam ho denne
Tichý, výkonové dostačující, zajímavý vzhled
Nevím jak čistit nádrž s vodou. Otvor do nádržky je tak malý, že tam prostrčíte max 2 prsty.
Ještě pěknější než na obrázku, krásné barvy, funkce, které jsou samostatně použitelné. Používám ho každý den, uklidňuje a hlavně není slyšet.
DOPORUČUJI !!!!
Při naplnění vodou jde trochu složitěji vzít nádobu do ruky, ale zas to tolik nevadí.
Pohádkově krásný výrobek
Není mohutná a při tom dostatečná svým objemem vody ke zvlhčování s tichým chodem
Nezjištěny žádné
Již uvedeno výše