Robotický vysavač Recenze Concept VR3110

Recenze Concept VR3110

Concept VR3110 robotický vysavač 2 v 1 je vybaven pokročilým laserovým navigačním systémem LaserTec 2.0 pro přesné plány čištění. Má vysoký sací výkon a lze s ním čistit až 180 minut na jedno nabití. Klíčové vlastnosti - 3 režimy úklidu - plánování úklidu - česky mluvící - navigační technologie LaserTec 2.0 Robotický vysavač Concept VR3110 Vysavač se orientuje s maximální přesností a tak…

Registrovaný uživatel5. prosince 2022

Chytrý, rychlý, ukecaný, dělá přesně to co jsem chtěl a dělá to dobře.

Nepamatuje si "zóny", nebo to neumím ale manuál mám nastudovaný! Velmi malá nádržka na vodu bez kontroly a dávkování. Tohle existuje, ale za cenu o polovinu vyšší...U lokálniho turboúklidu se obvykle stratí - nesedí skutečná poloha s navrhovanou plochou k úklidu.

Za tu cenu chytrá mašinka, která udělá to na co je určena. Má ji i dcerka a já si ji vybral neznale její typ - nezávisle. Oba jsme velice spokojeni. Doporučuji.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Vysává i vytírá rychle a kvalitně. Výborný sací výkon.

Větší hlučnost.

Registrovaný uživatel1. května 2022

Úklid super Český dabing :-)

Registrovaný uživatel27. března 2022

systematický pohyb efektivní vysávání široké příslušenství náhradní štětečky komunikuje aplikace v češtině snadno se čistí výborný poměr cena / výkon

hlučný provoz, k televizi to není

Dlouho jsem vybírala mezi dražšími produkty, tento mě přesvědčil třemi různými kartáči a nelituji. Před vysáváním se otočí v místnosti a "rozhlédne" se, pak vysaje kolem zdí a nakonec i celou místnost. Pouštím ho každý den a pořád vysává spousty prachu a smetí. U nás má velmi náročnou práci, drobky od dětí, kočičí chlupy a písek, dlouhé vlasy, všechno zvládá na jedničku. Občas nějaký drobek písku nebo třeba z bábovky nechá ležet, ale to jsou maličkosti. Kvůli vlasům čistím štětečky a hlavní kartáč obden, jde to hezky snadno. Když jsem pak po něm vysávala velkým vysavačem, tak nebylo co vysávat. Jen škoda, že můj gauč není vyšší nebo vysavač o něco nižší, ale za tu práci, co provede, mu to ráda odpustím. Jako příjemný bonus vidím, že po dokončení úklidu hlásí (anglicky), že má hotovo a jede se nabíjet, nebo pozdraví, když ho zvednu ze země. Mopování jsem ještě nezkoušela, ale i tak dávám 5 hvězdiček

Registrovaný uživatel24. února 2022

Jednoduché ovládání přes aplikaci v českém jazyce. Vysavač je velmi tichý oproti starším modelům. Přesnost a orientace v prostoru. Díky funkci CARPET turbo se automaticky zvýší sací výkon pokud vysavač najede na koberec.

Výrobek bych určitě doporučil.

Registrovaný uživatel11. října 2021

Tichy provoz

CHybi mag.paska

Registrovaný uživatel4. června 2021

Poslouchá a maká

Občas zapomene kde je doma

Je dobrej

Registrovaný uživatel16. března 2021