Vaflovač Recenze Concept VF3040

Recenze Concept VF3040

Vaflovač v provedení černé barvy a nerezu se může pochlubit kvalitním nepřilnavým povrchem a extra příkonem 1000 W. Samozřejmostí vaflovače Concept VF3040 jsou kontrolky nahřátí a provozu či prostor pro ukládání kabelu.

l.roubalova26. července 2025

Keramický pečící povrch, těsto se nelepí, vafle se dobře pečou

Registrovaný uživatel28. července 2024

Skvěle funguje i na špaldové wafle. Nic se na to nelepí a výkon mezi vrchní a spodní stranou mi připadá vyrovnaný. Wafle jsou hotové za 3 minuty po naletí těsta. Celkem lehký a skladný.

Ani po 5. waflování jsem na nic nepřišel. (vždy dělám těsta na cca 10 waflí)

Skvěle jednoduchý waflovač bez zbytečných nastavovacích nesmyslů. Lehce čistitelný jen suchým/vlhkým papírovým ubrouskem.

Registrovaný uživatel24. září 2023

Rychle nahrati Opravdu neprilnavy povrch

Pece jinak, nez jsem byla zvykla u stareho vaflovace, budu muset prizpusobit recept

Zatim se jevi jako dobry pristroj za dobrou cenu

Registrovaný uživatel26. srpna 2023

Vaflovač má nepřilnavý povrch, po pečení na něm nezůstávají zbytky těsta. Jsem s ním velmi spokojená.

Registrovaný uživatel6. června 2023

Pěkně se na tom pečou vafle má to krásný nepřilnavý povrch :)

Registrovaný uživatel19. července 2022

Koupili jsme vaflovač jako dárek,takže nevíme.

Registrovaný uživatel11. května 2022

Výborně vafle, dobře se myje

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

Rychlost přípravy

Registrovaný uživatel20. března 2022

Malý, skladný, vůbec se nepřipaluje.Nejspíš jediný na trhu s keramickými plotýnkami.

Registrovaný uživatel15. září 2021

Má jen samé klady. Používáme každý víkend. Snadno se vafle odloupne z vaflovače. Je fakt super.

Když se poprvé zapnul, tak jsem ho musela nechat 10 minut běžet, aby ten nepříjemný zápach z nového spotřebiče odezněl, ale pak už jsem nic záporného nenašla.

Má všech 5*

Registrovaný uživatel2. července 2021

Nepřipaluje je se těsto. Rychlé zahřátí. Minimální údržba. Za mě top a cena nízká. Kombinované vaflovače jsou k ničemu. Tento je perfektní a vafle jsou veliké.

Max. spokojenost