Recenze Concept RoboCross Laser vr3300

Robotický vysavač Concept RoboCross Laser vr3300 je navržen pro efektivní úklid domácnosti s důrazem na jednoduchost a praktičnost. Tento model kombinuje funkce vysávání a mopování, což umožňuje komplexní úklid různých typů podlah. Díky nízkému profilu, který dosahuje pouhých 7,6 cm, se snadno dostane i pod nízký nábytek. Vysavač je vybaven prachovým zásobníkem o objemu 210 ml, který je určen…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Robotický vysavač Concept RoboCross Laser vr3300 je podle recenzí výkonný a tichý, dobře se orientuje v prostoru a zvládá různé typy podlah. Někteří uživatelé však zmiňují krátkou výdrž baterie a problémy s namotáváním vlasů do kartáče. Vytírání je hodnoceno jako méně účinné. Celkově se zdá, že produkt odpovídá očekáváním za danou cenu.

• Důkladné vysávání na různých typech podlah
  • Tichý chod
  • Dobrá orientace v prostoru
  • Snadné ovládání přes aplikaci
  • Výkonný motor
  • Krátká výdrž baterie u některých uživatelů
  • Namotávání vlasů do kartáče a usazování prachu
  • Vytírání pouze setře prach
  • Zmatení při přítomnosti hračky na podlaze
  • Nutnost zapnout lokální úklid při větším znečištění

danaloblova14. dubna 2026

Tichý chod, vysává dobře, baterie vydrží v pohodě na můj malý byt.

Vytírání nic moc, prakticky jen setře prach. Co mi vadí že se namotávají vlasy do kartáče a špatně se vybírají a do štětin kartáče se usazuje prach.

Za tu cenu, kterou jsem zaplatila jsem spokojená.

Milan.ciganek6. března 2026

Pracuje jak má.

mvm13. ledna 2026

Vysavač vysává důkladně, jak na dlažbě, tak i na koberci. Ve srovnání se starším vysavačem, který jsme měli před tím, je tento o mnoho silnější a výkonnější. Bála jsem se hlučnosti, ale je tichý a do nábytku téměř nenaráží. Mopuje taky perfektně, používáme zakázané zóny na koberce.

Někdy ho zmate hračka na podlaze, pak jede rovnou zpátky do dokovací stanice a neuklidí.

hana.m24. října 2025

Vysavač předčil má očekávání. Velice příznivá cena, snadné ovládání přes aplikaci, tichý chod, dobře se orientuje v prostoru. Vysavač mám v obýváku (plovoucí podlaha), kde nejsou koberce a mám psa. Vysávání spouštím vždy v noci a ráno občas přehodím na vytírání. V případě většího znečištění kolem psího pelechu a misky, je potřeba zapnout lokální úklid, ale výsledek je velmi dobrý.

panda.j4. června 2025

Zatím šlape bez problému. Dobrá cena.

Registrovaný uživatel14. ledna 2025

brzy na hodnocení

boh.ram19. prosince 2024

Ćeský výrobek,asi nic moc

Nevydrží uklízen ani 20 minut.Stále to musí mýt připojené k nabíječce.