Máme ji krátce a zatím spokojenost. Hlavně je lehoučká.

Rychlovarná konvice Concept RK4120 je chválena za tichý chod, možnost nastavení teploty a skleněné provedení. Uživatelé oceňují i decentní podsvícení a snadné ovládání. Někteří však zmiňují drobné nedostatky jako malý plnící otvor a obtížné nastavení teploty. Celkově se jedná o spolehlivý produkt s dobrým poměrem výkonu a ceny.
Máme ji krátce a zatím spokojenost. Hlavně je lehoučká.
skleněná
Velice spokojená
Je to již druhá konvice, vylepšené otvírání.
pěkný potěší i poslouží
Super udelala dojem
Tlačítko voliče teploty dost utopeno. Hůře se nastavuje teplota.
Spokojenost.
Tlačítko voliče teploty dost utopeno. Hůře se nastavuje teplota
zase o fous lepší než starší model
Konvici používáme zatím krátce, ale i tak mohu posoudit, že je zatím nejlepší ze 3 skleněných konvic, které jsme měli, i když je také nejdražší. U dvou předešlých bylo otravné neustálé hlasité pípaní - při postavení na základnu, při volbě teploty, při ukončení varu. Tato konvice při postavení na základnu nepípne, i když v návodu se uvádí, že by to dělat měla, tak nevím, jestli je vadná nebo to výrobce změnil, v každém případě nám to takto vyhovuje. Zvukový signál se 1x ozve jen při přepínání teplot a 2x krátce po ukončení varu, pípnutí je však tiché, oproti předešlým výrobkům.
Chtěla jsem opět skleněnou konvici s nastavením teplot. První konvice Concept 4065 odešla po 2 letech a byla tak hlučná, že už jsme stejnou nechtěli, druhá, tentokrát Sencor, měla skleněnou celou nádobu a nešetrným zacházením se mi bohužel podařilo skleněný zobáček urazit, takže jsem hledala sice skleněnou, ale s plastovou výlevkou, což tato konvice splňuje. Také otvírání víka na držadle je lépe řešeno než u předchozích. Zatím jsme naprosto spokojeni, uvidíme, jak dlouho konvice vydrží.
20 let jsme měli stejnou konvici a byli naprosto spokojeni, nyní jsme zakoupili stejnou.
Má však zlepšené ovládání víka i větší hrdlo.
Dobrý výrobek za dobrou cenu.
V provozu byla bezchybná. Po poruše se stala neopravitelná ještě v záruce. peníze nám vrátily a my jsme si okamžitě objednali tu samou - novou
Do dnešního dne na ní čekáme. Neni k dostání.
Zatím čekáme na zaslání nově - bezvadné
Konvice je tichá, dobře se ovládá a barevné podsvícení je decentní a pěkné. Vybrala jsem ji na základě mnoha kladných recenzí - ke kterým se teď připojuji.
Krásná konvice s nastavitelnou teplotou a tichým chodem za rozumnou cenu. Barevné podsvícení je decentní. Doporučuji!
Produkt jsme věnovali jako vánoční dárek a obdarovaní jsou velice spokojeni,.děkujeme
Dělá to co má a ještě k tomu hezky svítí:)
Tichý, lehce rozložitelný. Nejlépe oďšťavňuje citrusy. Skladný.
Malý plnící otvor - větší ovoce musím půlit, např. jablka a pomeranče. Hůř jde mrkev. Malá nádobka na šťávu.
Rychlá, tichá
Tichá, možnost nastavení teplot