Recenze Concept RK4120

Rychlovarná konvice Concept RK4120 se díky univerzálnímu designu skla stane elegantním doplňkem moderní domácnosti. Příkon 2200 W je zárukou rychlého ohřevu a s objemem 1,7 l připravíte až 7 šálků na jedno naplnění. Moderní vzhled konvice je doplněn o barevné podsvícení závislé na zvolené teplotě, které se díky LED diodám aktivuje po jejím zapnutí. Skleněná rychlovarná konvice RK4120 je…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 18 recenzí pomocí Seznam AI

Concept RK4120 je konvice s tichým chodem, nastavitelnou teplotou a vylepšeným ovládáním víka. Uživatelé oceňují její skleněné provedení a snadné ovládání, i když někteří zmiňují obtížnější přístup k tlačítku voliče teploty. Většina recenzentů je s produktem spokojena, ale dostupnost konvice je momentálně omezená.

• Tichý chod
  • Možnost nastavení teploty
  • Skleněné provedení
  • Dobře se ovládá
  • Vylepšené otvírání víka
  • Malý plnící otvor pro větší ovoce
  • Hůře dostupné tlačítko voliče teploty
  • Není momentálně k dostání
  • Nastavení teploty vyžaduje 100 °C pro var

arturhlavaco21. července 2026

Konvici už jsem měla - jiná značka. Vše funguje, jak jsem zvyklá :-)

Není nutno vařit na 100 C. To dělala i ta minulá. Stačí 90C

za mě spokojenost :-)

ginger2520. června 2026

Máme ji krátce a zatím spokojenost. Hlavně je lehoučká.

bflmpsvz7. dubna 2026

skleněná

verunkam19728. dubna 2025

Velice spokojená

cernikova2723. února 2025

Je to již druhá konvice, vylepšené otvírání.

jhrebacka25. února 2024

pěkný potěší i poslouží

fiserpavel1325. prosince 2023

Super udelala dojem

Registrovaný uživatel23. října 2023

Tlačítko voliče teploty dost utopeno. Hůře se nastavuje teplota.

Spokojenost. Tlačítko voliče teploty dost utopeno. Hůře se nastavuje teplota

Registrovaný uživatel19. října 2023

zase o fous lepší než starší model

Registrovaný uživatel3. června 2023

Konvici používáme zatím krátce, ale i tak mohu posoudit, že je zatím nejlepší ze 3 skleněných konvic, které jsme měli, i když je také nejdražší. U dvou předešlých bylo otravné neustálé hlasité pípaní - při postavení na základnu, při volbě teploty, při ukončení varu. Tato konvice při postavení na základnu nepípne, i když v návodu se uvádí, že by to dělat měla, tak nevím, jestli je vadná nebo to výrobce změnil, v každém případě nám to takto vyhovuje. Zvukový signál se 1x ozve jen při přepínání teplot a 2x krátce po ukončení varu, pípnutí je však tiché, oproti předešlým výrobkům.

Chtěla jsem opět skleněnou konvici s nastavením teplot. První konvice Concept 4065 odešla po 2 letech a byla tak hlučná, že už jsme stejnou nechtěli, druhá, tentokrát Sencor, měla skleněnou celou nádobu a nešetrným zacházením se mi bohužel podařilo skleněný zobáček urazit, takže jsem hledala sice skleněnou, ale s plastovou výlevkou, což tato konvice splňuje. Také otvírání víka na držadle je lépe řešeno než u předchozích. Zatím jsme naprosto spokojeni, uvidíme, jak dlouho konvice vydrží.

Registrovaný uživatel2. dubna 2023

20 let jsme měli stejnou konvici a byli naprosto spokojeni, nyní jsme zakoupili stejnou. Má však zlepšené ovládání víka i větší hrdlo.

Dobrý výrobek za dobrou cenu.

Registrovaný uživatel12. května 2022

V provozu byla bezchybná. Po poruše se stala neopravitelná ještě v záruce. peníze nám vrátily a my jsme si okamžitě objednali tu samou - novou

Do dnešního dne na ní čekáme. Neni k dostání.

Zatím čekáme na zaslání nově - bezvadné

Registrovaný uživatel3. února 2022

Konvice je tichá, dobře se ovládá a barevné podsvícení je decentní a pěkné. Vybrala jsem ji na základě mnoha kladných recenzí - ke kterým se teď připojuji.

Krásná konvice s nastavitelnou teplotou a tichým chodem za rozumnou cenu. Barevné podsvícení je decentní. Doporučuji!

Registrovaný uživatel15. ledna 2022

Produkt jsme věnovali jako vánoční dárek a obdarovaní jsou velice spokojeni,.děkujeme

Registrovaný uživatel6. listopadu 2021

Dělá to co má a ještě k tomu hezky svítí:)

Registrovaný uživatel30. října 2021

Tichý, lehce rozložitelný. Nejlépe oďšťavňuje citrusy. Skladný.

Malý plnící otvor - větší ovoce musím půlit, např. jablka a pomeranče. Hůř jde mrkev. Malá nádobka na šťávu.

Registrovaný uživatel17. června 2021

Rychlá, tichá