Rychlovarná konvice Recenze Concept RK4030

Recenze Concept RK4030

Zpříjemněte si ráno pohodovou přípravou vaší oblíbené kávy nebo čaje v konvici od české společnosti Concept. Konvice RK-4030 se může pochlubit elegantním designem v kombinaci skla a kovu, skvěle tak zapadne do každé kuchyně. Navíc při provozu modře svítí díky LED osvětlení ve spodní části. Její objem je 1,7 l a o množství vody vás bude informovat praktický vodoznak.

jaka124. listopadu 2025

Snadné otvírání pomocí tlačítka. Úhel otvírání je větší než u běžných konvic. Při nalévání nejde pára na ruku, jak to u některých konvic může být. Nemá zbytečný plastový límec v horní části konvice. Při nalévání nekape kam nemá.

Tlačítko na otvírání konvice je umístěné tak, že si to člověk ze začátku může plést se zapínáním... Ale na to se dá zvyknout.

Mám s ní zkušenost už několik měsíců a můžu říct, že za tuto cenu je to výborná konvice. Kdyby byla nějaká s takovými vlastnostmi s možností nastavení teploty, pak by to bylo úplně skvělé..

radovan.svoboda6021. ledna 2025

Hezký design

Vylévání horké vody je nebezpečné, pokud konvici nakloníte rychleji. Horká pára ohrožuje ruku a část vody uniká mimo.

Příště koupím jiný produkt.

pavelpatak12. prosince 2023

Je vidět dovnitř konvice, sklo zaručuje, že se nebudou uvolňovat plasty do vařící se vody.

Musí se asi více dávat pozor na nárazy a pády, aby nedošlo k poškození.

Funguje bez problémů.

Registrovaný uživatel23. června 2023

Otevírání.

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

Hezka hlavne kdyz pri vareni sviti

Pri nalevani vody unika pri drzeni rukojete nahore para,takze musim drzet spise dole

dobry a hezky vyrobek,priste koupim zas

Registrovaný uživatel13. prosince 2022

příznivá cena, není hlučná

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

Je hezká, rychlá pěkné svítí jsem moc spokojená.

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

Měla jsem tu stejnou, ale nerez a byly tam vidět veškeré otisky. Tady ta je v lesklé a je super. Jsem z ní nadšená, parádně se mi hodí do kuchyně. Za mě TOP výrobek i design :-)