Možnosti teploty
Minimální množství vody je na mě moc velké

Možnosti teploty
Minimální množství vody je na mě moc velké
Pěkná, moderní s prvky dřeva, jsem z konvice nadšená, doporučuji!
Naprostá spokojenost s produktem i obchodem, vřele doporučuji!
krásné a kvalitní provedení, splňuje vše co jsem očekávala
za mě desing konvice super,vaří rychle,vnitřek je nerez včetně sítka, které je pevně spojeno s konvicí, nastavení teploty
je trochu těžší než jiné konvice které jsem měla
Hezká konvice, hodí se skvěle do kuchyně
Nádherný design, oceňuji rychlost.
Lehká, designově vydařená konvice. Nastavení teploty vody, jednoduché. Spokojenost, náhled odpovídá realitě.
Vypadá hezky
Lze nastavit teploty
Po dvou letech provozu se začla rozpadat.. za ty peníze velký špatný.
Nedoporučuji.
Za mě Concept poprvé a naposledy..
Zboží je moc pěkné a funguje jak má dávám 5 hvězd
Bála jsem se záporných recenzí k úzkému nalévání, ale není to tak hrozné:) Dyzajn bomba, dělá mi v kuchyni radost:)
Jsme velmi spokojeni moc se nám líbí.
Nnnnn.
Prakticky zevni material. Nejdou videt otisky prstu. Dobre se drzi. Intuitivni ovladani. Vypne se ihned pri dosazeni pozadovane teploty.
Vice huci kdyz vari, ale da se vydrzet. Vari rychle. Vnitrni stupnice na objem vody lze videt pouze kdyz se drzi v prave ruce coz je pro levaky dost nevyhoda, pze nevim kolik vody mam napusteno.
Funkcni a designova konvice s jedinym minus pro levaky.
Konvice funguje jak má. Je lehká do ruky a velmi hezká. Designe se zde povedl.
Vzhled konvice velmi zdařilý,kvalitu nemohu zatím hodnotit
Splnila naše představy
Kvalitní zpracování
Regulace teploty
Madlo vypadá jako dřevo
Matný povrch, na kterém nejsou vidět otisky.
Design
Snad jen absence nastavení libovolné teploty - volit lze pouze z přednastavených (od 45 °C). Někomu by to mohlo vadit.
Hledali jsme konvici s regulací teploty, která má alespoň 1,5 litru. Toto je designový kousek, který vypadá velice dobře. Matná černá barva je fajn a nejsou na ní vidět otisky prstů. Ohřátí vody možná trvá lehce déle než u naší staré konvice, ale v tom nevidím žádný problém. Rozhodně působí kvalitním a bytelným dojmem.
Vánoční dárek se povedl a dcera je velmi spokojená
možnost nastavení teploty vody
hezký vzhled