Rychlovarná konvice Recenze Concept RK-3180

Recenze Concept RK-3180

Inovativní design s praktickými funkcemi. Rychlovarná konvice z designové řady Sinfonia se může pochlubit dokonalým provedením elegantního lesklého nerezu. Díky objemu 1,7 l můžete pohodlně uvařit kávu i pro více osob najednou. Hlavní předností je možnost nastavení teplot.

Registrovaný uživatel26. března 2021

spokojenost, rychlé vaření,oznámí vám když je voda uvařená a vodu stale udržuje na dané teplotě, takže paráda. Je skladná a nevychází z ní velké množství páry

odměrka pod rukojetí,

Registrovaný uživatel19. listopadu 2020

Ľahká, veľmi rýchlo sa uvarí voda.

Registrovaný uživatel30. října 2019

Hezká nerezka, která vodu uvaří rychle. Veliký objem, dobré plnění. Nastavení teploty po pěti stupních je velice praktické, používám při vaření jídel pro svou malou dceru. Odměrka sice schovaná, ale jak zmiňují i ostatní v recenzích, není to úplně na závadu a nekazí to vzhled. Jsem s ní spokojená.

Registrovaný uživatel29. března 2019

Kvalitní zpracování Pohodlné ovládání při nastavování teploty na rukojeti

Jsem velice spokojená s výběrem.

Registrovaný uživatel2. prosince 2018

Krásná nerezová konvice, český výrobce, nastavitelnost teploty ohřevu oceňuji především v zálevu čajů. Doporučuji!!

Registrovaný uživatel1. října 2018

Hlavní předností jeregulování teploty: od 50 do 100°C a zvysovat se daji po ř stupnich coz například u vaření sunarunebo detskych kasicek je výhodou manipulace je také jednoduchá sítko proti vodnímu kameni lze snadno vyjmout a umýt jde pohodlně plnit konvici vodou, aniž by jsem ji musela otevírat