Vysavač mě příjemně překvapil - dobrá navigace a pohyb, vysoký výkon a rozumná výbava. K tomu dokovací stanice, který snadno odsaje nečistoty ze zásobníku na prach a nečistoty. K tomu přidejte velkou výdrž baterie, která stačí i pro opravdu rozlehlé prostory. Hlavním bonusem však (minimálně pro někoho) může být komunikace v češtině a to jak v rámci aplikace, tak i samotný přístroj umí komunikovat naším jazykem. To mezi robo vysavači rozhodně není běžné. Aplikace je však jediná věc ke kterém mám výtky - je vidět že byla šita horkou jehlou. Sem tam nějaký překlep, sem tam do českého prostředí skočí anglická věta nebo celá obrazovka v angličtině. Není to nic, co by bránilo používání přístroje, ale celkový dojem to trochu sráží. V hodnocení aplikací v PlayStoru byly zmínky i horší stabilitě atd.. S ničím takovým jsem se nesetkal a stabilitou či rychlostí jsem neměl žádné problémy. Za mě se rozhodně jedná o výrobek, který se nebojím doporučit ke koupi. Pokud vám extrakce nečistot do dokovací stanice nepřijde důležitá můžete zvážit lehce levnější Concept VR 3210, ale za sebe bych doporučil Concept VR 3510 - příplatek není velký. Pokud chcete mít i UV dezinfekci je tu Concept VR 3520 - tady osobně velkou přidanou hodnotu nevidím.
Více na CoVybrat.czPřekvapivě dobrá navigace a pohyb
Vysoký výkon při vysávání
Dlouhá výdrž baterie Hepa filtr
Možnost mít mapy pro více pater
Funkcemi nabitá aplikace
Bohaté příslušenství (filtry, prachové sáčky, boční kartáče)
Solidní zpracování
Rozumné provozní náklady (cena spotřebního materiálu)
Podporuje pouze Wi-Fi síť 2,4GHz
V balení nejsou baterie typu AAA do dálkového ovladače
Proces párování je poměrně komplikovaný
Aplikace mi přijde lehce nedodělaná - ne z pohledu funkčnosti, ale obsahuje nepřeložené části a překlepy