Skvělý výrobek České menu . Jednoduché ovládání a skvělý sací výkon na koberci
Poměr,cena, výkon.

Skvělý výrobek České menu . Jednoduché ovládání a skvělý sací výkon na koberci
Poměr,cena, výkon.
Rychlost záručních oprav. Od vyzvednutí vysavače kurýrem do jeho vrácení zpět (opraveného) neuběhlo ani jednou více než 5 dnů
Velmi vysoká poruchovost!
Občas se nevrátil do základny.
Mopování je v podstatě k ničemu - nyní když u nového vysavače vidím, jak mopuje, tak tomu, co předváděl Concept, se musím smát
Zveřejnil jsem zde pozitivní recenzi na tento vysavač 4.srpna 2024. Jelikož nelze editovat, tak po 3/4 roce zde zveřejním aktuální zkušenost. Po 4 reklamacích za takto krátké období je třeba uvést, že se jedná o strašně poruchový produkt. Vysavač jsem vrátil, odstoupil od smlouvy a Concept již nikdy více!
Ovladač i aplikace, cca 3x týdně.
Vysavač splnil očekávání , oproti našemu starému modelu je vidět obrovský rozdíl
Nízký - všude se vejde.
Dobré mapování místností.
Dobrá aplikace - je tam vše potřebné a v češtině. Překlad by sice chtělo ještě doladit, ale není to nic zásadního. Např. když nemůže najít nabíječku, hlásí aplikace "nelze najít nabíjecí hromadu".
Možnost uložení více map (více pater).
Na rozdíl od konkurenčních výrobků (např. ETA) nevyžaduje, aby nabíječka byla na stejném patře, kde vysává. Tzn. stačí vynést do patra jen vysavač a ne i nabíječku.
Problémy s návratem do nabíjecí základny.
S vysáváním jako takovým jsme spokojeni. Mopování je jen takové tahání vlhkého hadříku, ale s tím jsme počítali.
Vadí mi pouze, že se někdy není schopen vrátit do základny. A to ne pravidelně, ale tak v jednom ze čtyř uklidů. Vysavač k základně přijede na cca 10 cm, otočí se, ale nenacouvá do ní. Točí se před ní stále dokola. Přičemž stačí jej postrčit jen cca o 2 až 3 cm blíže k základně a při další otočce do ní najede. Mám za to, že by to šlo updatem SW vyřešit, ale aktuálně je to otravné, protože vysavač nepracuje tak autonomně, jak by měl.
Na základě recenzí a doporučení známých. Tichý, po vymezení prostoru k úklidu přesný, do ničeho nenaráží. Zkrátka dělá přesně to, co má.
Dvakrát jsme měnili nakonec jsme si nechali vrátit peníze které mi ještě ani nepřišli
tichý, výkonný