Robotický vysavač Recenze Concept Perfect Clean Laser 3D VR3450

Recenze Concept Perfect Clean Laser 3D VR3450

Robotický vysavač Concept Perfect Clean Laser 3D VR3450 nabízí kombinaci vysávání a mopování, což zajišťuje důkladné čištění různých typů podlah. Vysavač je vybaven bezdotykovým rozeznáním překážek a senzorem proti pádu ze schodů, což zajišťuje bezpečný a efektivní úklid bez rizika poškození nábytku nebo pádu ze schodů. Jednou z hlavních výhod tohoto vysavače je jeho dlouhá doba provozu,…

Standa20. ledna 2025

Je tichý, přesný a rychlý. V uklízení má systém a ten dodržuje. Pokud musí práci přerušit, třeba vysypat smetí, začne v místě kde skončil Po skončení práce jede odkudkoliv rovnou na základnu, nikde nebloudí. Vyhne se překážkám, misku s vodou nerozleje ani neposune. Dobře a přesně stírá, rozlišuje koberec. Mop se nasune do drážky, takže je přesně umístěn a drží. Velká kapacita baterie. MLUVÍ ČESKY - ženský a mužský hlas - máte na výběr. Dobrá a jednoduchá aplikace v češtině. Možnost si zavolat o pomoc určené osobě, když něco nejde - nepotřebovali jsme to. Ocenil jsem, že firma si věří dala šedesát dní na vyzkoušení.

Jedině snad cena, ale za kvalitu se platí.

Od Conceptu máme nejlevnější verzi robotického vysavače a je to spolehlivý pracant. Chtěli jsme ještě jeden a lepší, a tak volba byla zkusit jejich vlajkovou loď. Vyplatilo se, jsme nadšeni. Je to radost, ale i zábava dívat se, jak mu práce jde hezky od ruky. Máme ho asi měsíc, Věřím že vydrží a bude nám dělat radost další roky. Rozhodně doporučuji. Je to dost peněz, ale nelitujeme.

lausman22. prosince 2024

výdrž baterie , samostatnost

určitě to nikdy nesplní, klasický vysavač některé nečistoty v koutech to vysaje až po několikátém pokuse. Vytírání spíš okrajová záležitost

Jako doplněk ke klasickým vysavačům a stírání dostačující

klosmirek22. listopadu 2024

Zatím vše 1A

stafkovm18. listopadu 2024

Tichý, dobře mapuje prostor. Výborný zákaznický servis a rady před zakoupením.