Lednice Recenze Concept LA8783WH

Recenze Concept LA8783WH

Volně stojící kombinovaná chladnička s mrazničkou amerického typu Concept LA8783bc v bílém provedení disponuje 1 kompresorem. Disponuje funkcí Total No Frost, aby nevznikala námraza v chladničce ani mrazničce. Zadní stěna chladničky je ze speciálního materiálu, který zachytí více chladu než plast. Celkový objem americká lednice Concept LA8783bc je 500 l.

Registrovaný uživatel21. prosince 2020

Na první pohled krásný doplněk kuchyně, krásný design, velký objem lednice, skleněné dveře jdou jednoduše vyleštit od otisků prstů oproti obyčejným povrchům lednice

Registrovaný uživatel2. září 2020

Lednice je celkem tichá... Na nedostatky pěkná ..

Pravá dvířka jsou o 5 Cm níž než levá Bílá lednice je bílá jenom ze předu..jinak šedá.. Police uvnitř lednice přišly poškrábané a protože v lednici není středová příčka ...police jsou slabé a ihned prohnuté ... Boxy na zeleninu a ovoce ..mají ostrou hranu...až tak ze jsem si rozřízla ruku.. Lednice je pro mě jedno velké zklamání ..na dveřích je v pravo dole nápis White ..nikde není psáno ani vidět na žádné fotce že tam má být ..pro mě nehezké a zbytečné...

Dlouho jsme se nad lednici váhala..ale opravdu jsme zklamaná ... Za ty peníze ..jsem čekala větší kvalitu ..

jirka.kolar28. července 2020

Zatím funguje jak má. Prostorná, tichá.

sl.verunka22. července 2020

Velká prostorná

Registrovaný uživatel23. května 2019

chladnička je nádherná, mléčné sklo na dveřích vypadá opravdu úžasně, hodně prostorná, se širokými policemi a spoustou dostatečně hlubokých přihrádek ve dveřích, mraznička také prostorná a dobře řešená, zásuvky z kvalitního pevného plastu.

- nemá výrobník ledu - nemá držák na vejce - alarm nedovření dveří je málo hlasitý - MÁLO CHLADÍ ! ! ! v chladničce bylo stále o hodně tepleji než na displeji. Ani při nastavení na maximální výkon se mi nepodařilo dostat teplotu v chladničce pod 7° a teplota v mrazáku velmi silně kolísala

vzhledem k výkonu je to dost drahá skříňka na potraviny :-( vracím a kupuji jinou značku

Registrovaný uživatel10. března 2019

Velmi prostorná rozumně rozložená velmi hezký design

Lednička občas vydává divné zvuky ( nicméně vše je v manuálu popsáno, že tyto zvuky lednice bude vydávat)

Lednici mohu vřele doporučit