Na první pohled krásný doplněk kuchyně, krásný design, velký objem lednice, skleněné dveře jdou jednoduše vyleštit od otisků prstů oproti obyčejným povrchům lednice

Lednice je celkem tichá...
Na nedostatky pěkná ..
Pravá dvířka jsou o 5 Cm níž než levá
Bílá lednice je bílá jenom ze předu..jinak šedá..
Police uvnitř lednice přišly poškrábané a protože v lednici není středová příčka ...police jsou slabé a ihned prohnuté ...
Boxy na zeleninu a ovoce ..mají ostrou hranu...až tak ze jsem si rozřízla ruku..
Lednice je pro mě jedno velké zklamání ..na dveřích je v pravo dole nápis White ..nikde není psáno ani vidět na žádné fotce že tam má být ..pro mě nehezké a zbytečné...
Dlouho jsme se nad lednici váhala..ale opravdu jsme zklamaná ... Za ty peníze ..jsem čekala větší kvalitu ..
Zatím funguje jak má. Prostorná, tichá.
Velká prostorná
chladnička je nádherná, mléčné sklo na dveřích vypadá opravdu úžasně,
hodně prostorná, se širokými policemi a spoustou dostatečně hlubokých přihrádek ve dveřích,
mraznička také prostorná a dobře řešená, zásuvky z kvalitního pevného plastu.
- nemá výrobník ledu
- nemá držák na vejce
- alarm nedovření dveří je málo hlasitý
- MÁLO CHLADÍ ! ! ! v chladničce bylo stále o hodně tepleji než na displeji. Ani při nastavení na maximální výkon se mi nepodařilo dostat teplotu v chladničce pod 7° a teplota v mrazáku velmi silně kolísala
vzhledem k výkonu je to dost drahá skříňka na potraviny :-( vracím a kupuji jinou značku
Velmi prostorná
rozumně rozložená
velmi hezký design
Lednička občas vydává divné zvuky ( nicméně vše je v manuálu popsáno, že tyto zvuky lednice bude vydávat)
Lednici mohu vřele doporučit