Recenze Concept Inspiro RM9000

Multifunkční kuchyňský robot, který nabízí 8 programů a 15 funkcí. Zastane práci hned několika spotřebičů, takže vám v kuchyni ušetří spousty drahocenného místa. Využít ho můžete jako kuchyňského robota, parní hrnec, rýžovar, Food procesor, sekáček, mixér nebo váhu. Nabízí bohatý výběr z databáze chutných receptů.

wagma14. listopadu 2025

Je to výhoda když to zná recept a sám si řekne jak dál

Je škoda že není možné stahovat jiné recepty

Docela slušný pomocník

L M28. ledna 2024

Absolutní katastrofa,2x pokus o vaření rýže a hrnec přestal ohřívat.

Nepoužitelný výrobek .

Kamilan7. ledna 2024

zatím se seznamuji a je to skvělé.. snadné vaření, více času na něco jiného, nemusí se hlídat a míchat, pomazánky super, těsta, polévky, dobré recepty, celková spokojenost, nelituji, skvělý dárek

renerochl30. prosince 2023

Po deseti dnech přestalo fungovat ohřívání , po reklamaci a doufám že i následné opravě budu hodnotit.

Vladimír10. prosince 2023

cenově dostupnější než Thermomix stejné možnosti jako dražší varianta recepty zdarma oproti výše uvedenému průhledné víko nádoby přísavky místo nožiček

menší display váha pomalejší a jen po skocích 5 g manuální uzavírání víka nádoby ale to bude jen zvyk, nijak to nevadí

Téměř žádné podstatné odlišnosti od drahé varianty. Recepty zdarma a navíc lze vařit podle svých znalostí a zvyku. Mám Ther...M6 a chtěl jsem původně druhou nádobu, cenový rozdíl mezi novou kompletní nádobou a Conceptem byl tak nevýrazný, že jsem se rozhodl koupit kompletní přístroj. Na drobné rozdíly v ovládání jsem si rychle zvykl.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2023

Přímo v hrnci recepty, váha, sekáček, hnětač, šlehač. Možnost dělání drobenky přímo v hrnci - pro mne je to wow. Hrnec mám cca 14 dní.

Recept na brownies s ořechy má zřejmě špatnou gramáž kakaa, 225g mi připadalo hodně, nicméně jsem ho tam dala a byly z toho spíš kakaové sušenky. Vůbec buchta nevyběhla, ale i tak se snědla. Dám méně kakaa a zkusím recept znovu.

Vyzkoušela jsem bramborové knedlíky, bramborovou kaši, sekanou, vánočku, drobenkový koláč, kynuté buchty přímo z receptů uložených v hrnci, svoje těsto na štrůdl a vše klaplo. Pro mne je to velká úspora času, nádobí, mého fyzického přičinění. Jsem na prosto nadšená a vřele doporučuji. Původně jsem měla vyhlídnutý Thermomix, ale cena mi připadala neadekvátní. To, že jsem narazila na tento hrnec byla náhoda a vzhledem k tomu, že na něj byla sleva a možnost vrácení, tak jsem neváhala a nelituji toho!!!!

Registrovaný uživatel28. ledna 2023

všechno se mně na dně připaluje

zatím nevím uvidím

Registrovaný uživatel20. ledna 2023

Je to super věc, vše v jednom .