Kuchyňský robot Recenze Concept Element RM7020

Recenze Concept Element RM7020

Kuchyňský planetární robot Concept Element RM7020 pomůže s přípravou těst, krémů, dokonale ušlehá šlehačku i bílky. Součástí robota je i struhadlo a mlýnek na maso. Díky vysokému příkonu 1200 W docílíte dokonale zpracovaných surovin, vybírat můžete z 5 rychlostí a programu Pulse pro okamžité dosažení maximální rychlosti. Kovové tělo včetně vnitřních převodů jsou zárukou dlouhé životnosti.

Dagmars226. prosince 2023

Splňuje všechny požadavky které jsem měla, moc se mi líbí i vzhledově

maky.hofrajtrova13. prosince 2023

Hezky, zvládne i těžká a tuhá těsta, možnost dokoupení náhradních nádob i metliček

Skvělý a hezký pomocnik

Registrovaný uživatel17. července 2023

Velikost (setri misto na kuchynske lince) Nemam co vytknout

Registrovaný uživatel13. dubna 2023

Jsem maximálně spokojen,

Registrovaný uživatel24. ledna 2023

Příslušenství, design a ovládání

aplikace s recepty není funkční , občas je třeba pomoc těstu ze stěn nádoby. Plastové tělo struhadla nepůsobí příliš bytelně a navíc se za nástavci hromadí strouhaný materiál. Přesto že se na obrázcích objevuje nástavec na klobásy, tak není součástí balení (nemá být), ale není ani ke koupení a zákaznická linka na dotaz nereaguje

Na moje občasné použití dobré. Až se mi povede využít i mlýnek na maso, tak teprve pak budu vědět jak je přístroj na tom.

Registrovaný uživatel11. ledna 2023

Zatím vyzkoušeno pouze hněteni a šlehání a spokojenost

Omezený provoz při hnětení. Za 10 minut se robot vypne.