Parní čistič Recenze Concept CP2000

Recenze Concept CP2000

Concept CP2000 2v1 Perfect Clean představuje revolučního pomocníka, se kterým bude úklid vašeho domu rychlý a velmi snadný. Tímto parním mopem vytřete nejenom všechny podlahy v domácnosti, ale stejně tak z něj snadno vytvoříte ruční spotřebič, se kterým dokonale uklidíte kuchyni, koupelnu a jiné místnosti, a to za pomoci speciálních koncovek určených na každý typ povrchu. Klíčové vlastnosti -…

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Parní čistič Concept CP 2000 si poradí i se skutečně velkými nečistotami, které běžné čisticí prostředky nedokázaly odstranit. Oceňuji i jeho příjemnou lehkost a snadnou manipulaci. Hodně se mi líbí, že k vyčištění podlah není potřeba žádný saponát ani jiný chemický čisticí prostředek. Kladně hodnotím také krásný design, tyrkysová je moje nejoblíbenější barva. Cena čističe není nijak přehnaně vysoká, pohybuje se od 1 790 Kč po 2 592 Kč, což je podle mě vzhledem k tomu, co všechno tento produkt umí, velmi příznivá cena. Nevýhodou jsou ovšem některé méně kvalitní komponenty, chybějící držák na kabel a rychle se potřebující čisticí potah.

Více na CoVybrat.cz

čistič je příjemně lehký a skladný,dobře padne do ruky

snadno se ovládá a rychle se nahřeje

nepotřebujete k němu žádné další čisticí prostředky

má povedený, moderní vzhled

poradí si i s většími nečistotami, včetně zašlé špíny

kabel je příliš krátký, mohl by být delší

chybí držák na kabel

čisticí potah se brzy opotřebuje a málo vydrží, vyplatí se zakoupit náhradní textilii

nelze regulovat množství páry

mv.kiki25. října 2025

Fér cena poměr výkon

Krátký kabel Malá nádrž Zvládá jen plochy bez překážek, poměrně vysoký a nevleze se pod nízký nábytek

mikedux18. dubna 2025

Pořádně nemopuje a na pilulce zbytečně předražený jiné obchody levnější

gabika11827. února 2025

Zatím vyzkoušeno pouze mapování a spokojenost. Rychlé nahřáti a slušné množství páry.

Pro mně by mohl být o pár cm delší. (Měřím 171cm).

Registrovaný uživatel27. července 2024

Nedá se namotat šňůra,malá nádržka,podlaha úplně mokra

Mop na nic,rychle za pár drobných prodat a koupit úplně jiný,zklamalo mě to.Jediny klad je,že hezky vypadá,ale jinak k ničemu

zuzana2. dubna 2024

Dobře se doplňuje voda, hned je nabitý.

Čistí špatně, někdy nechává hodně mokrou podlahu a cucky. Nedoporučuji.

jana22. března 2024

Byl by asi super ale nefunguje což mě mrzí, nejde pára a hučí jak sekačka tak že zklamani

Anna Š25. února 2024

Maximální spokojenost, vyčistí spáry dokonale. Na obklady super a podlahu dlaždice paráda. Měla jsem mastnou skříňku v kuchyni od friťáku, drhla jsem to kolikrát a nic. Parní čistič mi to odstranil. Je jak nová skříňka. Sklo u sprchového koutu dokonale vyčistí. Mnoho muziky za málo peněz. Jsem maximálně spokojená.

kovarova.jaros6. ledna 2024

parní mojjp nevypouštěl páru tak jsem ho vrátila a zatím nemám mop ani peníze jaroslava

Registrovaný uživatel6. srpna 2023

Je lehký a vyhovuje mi, že sním mohu vyčistit vše,sedačku, koberec,podlahu,okna celou koupelnu i toaletu. Prostě má všestranné využití a to mi vyhovuje při úklidu celého baráku.

Zatím jsem na žádné nepřišla

Velmi spokojená děkuji

Registrovaný uživatel26. dubna 2023

Jednoduchy na pouziti, nahrati je rychle, vyhodou je vyuziti ruznych nastavcu (mop lze diky tomu pouzit nejen na podlahy)

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

Krátký kabel,který honím.Nedrzi na něm hadřík po pár umiti.A moc vody.

Už bych nekoupila.Radsi mop od vyledy.

Registrovaný uživatel23. září 2022

je to dárek, jen kontrola na kompletnost a zda není fyzicky zboží poškozeno mechanicky, nemohu tudíž hodnotit Hezký design, uvidíme, jak je kvalitní

zatím nemohu hodnotit

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

Úsporný velmi dobře se s ním manipuluje a super čistí

Registrovaný uživatel12. července 2022

Úklid bez chemie

Vysoký , nedostane de pod skříně

Spokojen MČR

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Více vody než páry

Registrovaný uživatel20. února 2022

Tento mop je pro malou domácnost.Pro mě je super.bezva vyčistí lino i koberec.

Kdo má zvířátko jako já,je výborný na úklid.

Registrovaný uživatel17. září 2021

Vycisti spary bez tlaceni na kartacek, nejde to rychle prejet, ale v klidu nekolikrat zlehka projet sparu a je jak nova Vycistilo mi to i okna

Mam ho prvnim dnem, ale uz ted vim, ze recenze na to, ze hadr nebude po 2 pouzitich drzet je pravda, on drzi sotva i jako novej. Ale nasiju si tam gumicky a bude Strasne ale fakt priserne hlucnej

Produkt jsem koupila z bodu z benefitu v praci a ackoli jsem asi 2 mesice premyslela zda ho vzit, jsem rada, ze jsem koupila, je skvelej, jen teda na me strasne hlucnej-bolehlav, ale to je jasny, jak se ta para tlakem tlaci ven tak to jakoby "svisti"

Registrovaný uživatel14. června 2021

lehký, funkční

dobrá volba cena / výkon

Registrovaný uživatel13. května 2021

Podlaha je po vytreni špinavá