Recenze Concept Aqua Ultimate Laser 3D VR4130

Robotický vysavač a podlahová myčka Concept Aqua Ultimate Laser 3D VR4130 představuje moderní řešení pro úklid domácnosti. Tento model kombinuje funkce vysávání a vytírání, což zajišťuje důkladné čištění všech typů podlah. Díky pokročilé 3D laserové navigaci vysavač snadno zvládne úklid i v členitých prostorech, vyhne se malým překážkám a umí překonat prahy až do výšky 2 cm. Vysavač je vybaven…

4 recenze

ptomanova20. února 2026

Skvělé zmapování terénu, vysává výborně, vytírá ještě líp. Pokud umývá větší plochu, sám si dojede umýt mop a vyměnit vodu do stanice.

nelze použít vlastní mycí prostředek na mytí, spotřeba originálního balení se mi zdá velmi rychlá, nyní vytírám bez prostředku na mytí, jen vodou.

Je to náš první robotický vysavač a ikdyž jsem měla trochu problém se spárováním (což mi okamžitě pomohli vyřešit na help desku), tak ho mohu vřele doporučit.

lada.jirousek15. ledna 2026

Zatím spokojenost, vysává dobře a mapuje fantasticky,je to paráda že se sám o všechno sám postara, dolívám a vylívám jen vodu,mám ho krátce, ještě se sním musí naučit hlavně v aplikaci,

Strašně drahé náhradní doplňky,věčne nevydrží to co koupíš

Jsem spokojen ale uvidí se mám 60 dni na vrácení

Registrovaný uživatel1. prosince 2025

nefunkční odeslán k opravě nebo výměně

harleyprag27. listopadu 2025

vysává velice dobře i vytírá

Velice často, i po druhém ukldu, kdy byl vysáto hlásí po pár minutách , že boční čidlo potřebuje vyčistit. Po několika minutách opět hlásí zanesené boční čidlo. Dle mého názoru, je i mírně zvířený prach příčinou této poruchy. Dále neustále se odpojuje od domovské stanice - nutno znovu spárovat.