Ramínko Recenze Compass Variant 06201 stříbrné

Recenze Compass Variant 06201 stříbrné

Elegantní univerzální ramínko na oděvy je praktickým doplňkem pro každého, kdo chce mít oblečení během cesty autem vždy v perfektním stavu. Snadno se připevní na zadní stranu opěrky hlavy předního sedadla a zajistí, že oděvy zůstanou bez záhybů. Celokovové pochromované provedení působí moderně a odolně, zatímco přiložených pět párů vymezovacích adaptérů umožňuje přesné uchycení k různým průměrům…

zdenek21. června 2024

Toto raminko jsem koupil do noveho vozu po zkusenostech s podobnym modelem, ktery jsem pouzival ve starem voze 15 let. Vnitrni prumer plastove vlozky, sice neodpovidal udavane hodnote, ale po uprave vse sedi, jak ma.

Registrovaný uživatel31. srpna 2021

Jednoduchý design

V popisu je uvedeno, že sedí na sedačky do vozu Octavia II, což ale není pravda. Ani jedna redukce nesedí na tyč u opěrky hlavy...

Registrovaný uživatel11. října 2020

V Octavii 2 nedrží na pevno. Chybí redukce pro opěrku hlavy v požadované šířce.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2019

Mám Rapida spaceback r.v. 2018; 1,6 TDI ; 85 KW Style ...toto jsem uvedl při vyhledávání výše zmíněného věšáku. Věšák , který , v té výbavě mi byl poslán není kompatibilní !!! Žádná, z přiložených vymezovacích plastových ,,trubiček" NEPASUJE !!! Všechny jsou užší než je průměr ,,tyček" hlavové opěrky !!!

a je to o to horší , že v nabídce se nic nedočtete ... potřebné rozměry nejsou uvedeny !!! NEKUPOVAT !!!