Odpuzovač zvířat Recenze Compass Plašič zvěře akustický 2 ks

Recenze Compass Plašič zvěře akustický 2 ks

Plašič za jízdy vydává vysoký (lidským uchem neslyšitelný) tón, který dokáže vyplašit zvěř a zabránit tak možné kolizi s ní. Pro instalaci na vozidlo jej stačí pomocí samolepící vrstvy přilepit na jakékoliv místo na přední části vozu, širší částí plašiče směřujíce dopředu. Sada obsahuje 2 kusy.

hajkamichael5. září 2025

Snadná instalace

Jiří10. května 2025

FUNGUJE!! Koupil jsem i kolegům. Jednoduché, funguje na principu fyziky, já ji vystudoval :-)

Špatně "drží" na masce chladiče, mám tam čtyři. Dvě "vpřed", dvě "do strany". "Upadly" mi v myčce dvě. Tak jsem dvě zbývající utrhl, objednal další. Koupil jsem si "dvousložkový epoxid", již se "nehnou"!! Zvířátka jsou v bezpečí, což je HLAVNÍ!! Já také, mám RUSKÉ auto, Ladu Vestu

SUPER!! Jen to "přilepení". Já si poradil

Registrovaný uživatel23. srpna 2024

Už jsem měl střed se zvěří a oprava byla dost drahá , tak se snažím snížit pravděpodobnost dalšího střetu . Pokud to bude fungovat tak jak uvedeno , budu spokojen a za tu cenu to stojí za to vyzkoušet .

nevím jaké kvality je páska na přilepení , uvidíme jak dlouho vydrží .

poměr cena výkon odpovídá kvalitě výrobku . Za mě , asi bych zvětšil plochu pro přilepení a změnil kvalitu lepící pásky

Registrovaný uživatel9. října 2023

jednoduchý nápad, prostě to funguje :)

Registrovaný uživatel30. září 2023

hned na druhý den z nárazníku jedem upadl a za dva dny i druhý

k ničemu

Registrovaný uživatel29. května 2023

špatne přichycený lepeni

Registrovaný uživatel21. října 2022

ano již jsme měli a byli spokojeni

Registrovaný uživatel22. září 2022

Opravdu poctivě jsem jej nalepil na rovnou plochu, cestou po dálnici po ujetí 300 km mi někde odpadl. Zda plaší nemohu posoudit.

Registrovaný uživatel6. září 2022

asi funkční, používal jsem již dříve, a ok

Registrovaný uživatel29. května 2022

Zajímavé a prospěšné. Píšťalka funkční již při fouknutí. Již jsem je měl na autě a zvěř jsem nepotkal.

Nelze prověřit v provozu. Uchycení je nestabilní. Já píšťalka fixuji navíc drátem.

Za pár korun se mi snad zvěř vyhýbá

Registrovaný uživatel17. května 2022

Dlouhými lety prověřeno - levné a funkční

Registrovaný uživatel6. března 2022

funguje v podstatě bez údržby, bez proudu atd. (pouze občasná kontrola pokud jezdím v blátivé oblasti-zanesení otvoru hrubými nečistotami) používám na jednom autě - montuji na druhé (5 let bez sebemenšího problému)

pozor na kvalitu oboustranné pásky pro instalaci na karoserii

super věc (srny, pokud jsou mimo silnici stojí a poslouchají, nebo se otáčí a odchází směrem od silnice)

Registrovaný uživatel9. února 2022

mám s tím už zkušenosti je to dobrá věc

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

mám je několik let na všech autech i moto a super na autě mám navíc ještě zdvojené

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

strašné...... na autě nedrží šílený šunt, ale co by asi člověk chtěl za ty peníze

Registrovaný uživatel27. listopadu 2021

Trochu větší, do masky se nevešel, musel jsem ho nalepit k značce na podvozek. Nevěřím proto v dlouhou životnost.

Registrovaný uživatel6. října 2021

urcite funguje, srny utikaji zdaleka

Registrovaný uživatel21. září 2021

Opravdu funguje

Registrovaný uživatel6. září 2021

Výrobek vypadá na první pohled dobře.

I přes to že jsem vyměnil originální malé lepící polštářky za nové přes celou plochu tak při jízdě upadli.

Registrovaný uživatel9. července 2021

Plaší to všechny