aditivum Recenze Compass Metabond Old Spezial 250ml

Recenze Compass Metabond Old Spezial 250ml

Metabond Old Spezial je zušlechťovač kovových povrchů vnitřních částí spalovacích motorů obsahující modifikátor viskozity. Je rovněž obohacen o keramické nanočástice. Tento výrobek výrazně snižuje tření a zároveň omezuje netěsnost. Zvláště se doporučuje do všech druhů opotřebovaných spalovacích motorů s vysokou spotřebou oleje.

v.kokojan30. října 2025

Klesla spotřeba oleje,tiší chod motoru

znám z dřívějška,opravdu funguje jak je popisováno

roman.prekerka15. září 2025

Výborný výrobek.....

polak.jaroslav10. září 2025

Stále motor bere olej, i když míň

racing19. srpna 2025

nevím, ale pocitově se mi zdá že jede jak když namažu starej řetěz. Jako že to funguje

NO, ta cena by mohl být příznivější

uvidíme co řekne čas, tváří se to že jako DOBRÝ :-)

motodilymysak21. ledna 2025

Naprosto suprová věc motor ztichne a jde hladce a hlavně přestává auto žrát olej. Všem vřele doporučuji

Registrovaný uživatel30. dubna 2024

Používám opakovaně a spotřeba oleje zmizela.

kolar.servis5. března 2024

vyzkoušeno. ověřeno

Registrovaný uživatel27. července 2023

Pro malé úniky oleje možná dobrý, mě však vůbec nepomohl. Škoda peněz, tohle byla docela drahá legrace...

Registrovaný uživatel2. června 2021

Vynikající, metabond používám už 30 let a měl jsem ho za tu dobu ve všech autech.

Registrovaný uživatel31. ledna 2021

Spokojenost doporučuji, dělá co má, používám již dva roky ve třech vozech s nájezdem 200000-300000km, musel jsem kvůli hladké sinchronizaci převodů doplnit i adetiva do převodovky tomu určené...

Registrovaný uživatel31. srpna 2020

Používám Metabond od r,1990. Za tu dobu došlo k inovacím. Zatím vždy splnil co sliboval.