Poklice na kolo Recenze Compass Grip Pro Black

Recenze Compass Grip Pro Black

Kryty kol se elegantním designem, pro ocelové disky automobilů. Kryty jsou zhotoveny z pevného materiálu s vynikajím a odolným lakem. Nasazení je snadné a rychlé, každý kryt je opatřen výliskem pro ventilek a obvodovou pružinou, díky které budou kryty držet na každém kole patřičných rozměrů. Sada je vhodná pro celý vůz, tedy 4 kusy kol o rozměru 15".

Registrovaný uživatel25. října 2023

Super design

Registrovaný uživatel8. prosince 2022

Vzhled, drží jak přilepený takže je nestratím, plní svůj účel udělají z Plecháče na oko pěkně vypadající kolo.

Ten drát co k tomu je se musí docela upravit aby to padlo na kolo není pevně přidělán na poklici, takže jsme s tím chvíli bojoval ale nakonec,jsem to tam nabouchal.

Suprový až na ten drát co jsme musel silou upravovat.

Registrovaný uživatel4. prosince 2022

Malé dráty na uchycení. Uchyceno pomocí svorek.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2022

Poklice vypadají perfektně, moc se mi líbí jejich matný vzhled. Co se týče materiálu tak si myslím, že by mohl být pevnější. Během nasazování mi jedna praskla. Nasazování není vůbec snadné, je potřeba dodatečně ,,doohýbat'' drátěnou obruč, aby se zmenšil průměr drátu, jinak mi nešly nasadit vůbec. A i po zmenšení průměru šly do kol velice ztuha a drát vyskakoval z pacek uvnitř poklice. Na druhou stranu, ale zase pěkně v kolech drží a vůbec se neprotáčí. Materiál je z tmavšího šedého plastu, takže uvidím jak moc bude později vidět nějaký ten škrábanec.