Stěrač Recenze Compass Flat Set Pin 610 + 450 mm

Recenze Compass Flat Set Pin 610 + 450 mm

Sada dvou plochých stěračů FLAT (řidič + spolujezdec) se speciálním uchycením. Délky stěračů a systém uchycení na ramínko jsou přizpůsobeny vybraným vozům (viz tabulka použití). Vysoce kvalitní pružný člen plochého stěrače zajišťuje stejnoměrný tlak grafitového břitu v celé jeho délce, což zamezuje rozmazávání nečistot a vytváření pruhů. Tento typ plochého stěrače umožňuje výměnu gumičky.

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

Levne

Sterace nestíhají. Dobře setřená plocha na čelním skle se mění asi podle větru… nedoporučuji. Doporučuji vybrat jiné sterace.

Registrovaný uživatel23. května 2021

Rychlost nasazení

Registrovaný uživatel9. března 2021

Dobře padnoucí adaptér do ramínka stěrače

Slabý přítlak v okrajových pozicích stírané plochy - 610mm délky

Registrovaný uživatel1. března 2021

výborné stěrače,lepší než některé značkové

doporučuji zcela jistě

martin.sasek7. července 2020

Delší stěrač nešel nasadit na ramínka. Váleček ve stěrači byl moc dlouhý a vadil v nasazení.

Registrovaný uživatel24. dubna 2020

velmi dobrý stěr okna,možná lepší než předražené značkové.Minule jsem koupil Bosch,a nic moc,zklamal mě

doporučuji,jsou na Skoda-octavia 3,zatím bez problémů

Registrovaný uživatel26. září 2019

V balení je víc plastu než na stěrači. Nechápu.

Registrovaný uživatel20. srpna 2019

Presne na o3. Jednoducha montaz vynikajuce stieranie

Odporucam

Registrovaný uživatel24. července 2019

Dobře se nasazují do originálních úchytů Škoda. Dobře stírají po celé délce skla. Příjemná cena.

Lehce nižší životnost, poslední pár i vydržel asi 6 měsíců, pak se uprostřed začala oddělovat gumička od nosné části. Zase ale mají nižší cenu, která tím pádem asi odpovídá životnosti.

Za ty peníze dobrý produkt.