Dobře drží
slabý materiál na větší láhev

Dobře drží
slabý materiál na větší láhev
Laciný měkký plast oucký a skoro nikam nejde pověsit. Takže za mě úplně k ničemu nekupovat
nelze zavěsit k oknu na dveřích, ani na jiném místě na více typů aut.
Plastove oblozeni dveri je mnohem sirsi nez je roztec na drzaku piti.Vyrobce zaspal dobu.KK
Slouží jak má.
Do Škody fábia nepasuje
vzhled
nosnost
úplně né fest uchycení
S držákem sem takřka spokojen akorát nedrží úplně na fest jak bych čekal. Stačí trošku víc zabouchnout dveře nebo do něj více trknout a spadne ale jinak funguje jak má .
Nízká cena
Nedrží na dveřích, záleží na typu auta. Mám Vitaru a není to ono. Při vystupování držák jde často dolu.
Nepasuje na dveře škoda Octavia
pouze kus tvrdého neohebného plastu který se těžko přizpůsobuje na tvar výplně dveří, jeden držák se přizpůsobil, druhý mi rovnou prasknul
50%
Jsem spokojená, splnilo to mé očekávání.
Absolutně nepoužitelný. Hrnky v tom nedrží a je to nalepeny do okna a nejdou narovnat
ještě nevyzkoušeno
Je obyč, ale splňuje účel
Kničemu
malý průměr, je to jen na dětskou láhev, nic neudrží.....
Nehodí se do moderních aut, má úzký záhyb na zavěšení. Je použitelný jen dozadu na kapsu.
vše, nejde připevnit, nápoj v něm nedrží, vyhozené peníze!
Už nikdy !
Drzak musi byt umistnen v polovine dveri jinak nejde zahaknout a spodek drzaku by mel byt rovne a bylo by piti bezpecne hluboko v drzaku
Nikdy uz nekupovat
Žádné , nepoužitelné.
Někam ne pasuje.
Na ho.no. Zbytečně vyhozené peníze.