Všechno je ok

Všechno je ok
Výběr pomocí internetu, renovace povrchu dopadla dobře, světlomety vypadají chvíli jako nové
Jednorázové použití, na víckrát to množství nestačí
Dobré, prošel jsem díky tomu u STK
Opravdu funguje
Povrch je lepší, zázračných výsledků jsem nedosáhl
Pro renovaci světlometů.
Výborné rozleštění pastami.
Použil jsem poprvé
Vybrušování rotačním kotoučem není příliš vhodné.
Doporučil bych namísto rotačního vybrušování vrtačkou požít vybrační nebo lépe
ruční s obdélnikovou poloměkkou podložkou na suchý zip
Produkt doporučuji, mám již několikátou sadu a vše super. Světla jsou jak nová. Dáte si s tím práci, ale výsledek je super. Vystačí to na víc použití.
Opravdu funguje
Už několikrát jsem řešil renovaci světel a vždy mě něco chybělo v této sadě je vše
no je to všechno pohromadě......
za ty peníze tam toho moc není......
lepší je si to normálně koupit, vyjde to asi na třetinu ceny.....jeden unašeč do vrtačky a smirky s hrubostí 3000,2000,1000, 500 + jenem leštič a je to....
Ještě horší než před vycistenim
Nedoporučuji produkt
Funguje bez problémů. Super výsledek na první pokus bez zkušeností.
Podle podrobného návodu krásně vyleštěno, světla která byla opravdu hodně matná jsou lesklá, jako nová.
Carnaubský vosk v krabičce jen trošičku a navíc vyschlý, takže k nepoužití
Na renovaci skvělé, vosk lze určitě koupit zvlášť.
Jednoduché použití, výsledný efekt velmi dobrý.
Dárek, tak uvidíme
světlomety jako nové, zůstal materiál na ještě jednu renovaci
cena, udělal jsem jeden světlomet a je jako nový.
Naprostá spokojenost, doporučuji.
Opravdu funguje, hlavně se nebát brousit. Světla vypadali strašně a po použití sady jsou ve výborné kondici. Je to tak hodina práce, trochu si s tím musíte pohrát.
Sada - funkce ok.
Málo brusných kotoučkú.
- cenově výhodný,
- světlomety jsou jak nové po rozleštění
Funguje, ale nevím co s takto renovovanými světlomety udělá čas, respektive UV záření.
rychle a efektivni
Krycí plast světlometů se skutečně tím zprůhlední, jak žluť, tak i škrábance. Ale chce to akumulátorovou vrtačku. I když to lze i bez ní, ale účinnost ručního leštění není tak výrazná. Smirky je lepší namáčet a vrtačku držet oběma rukama při menších otáčkách a kartóny zastrkanými kolem světlometu zabráníte poškození okolní karosérie.
Cena je opravdu dost velká. A vrtačkou se voda s pastou rozstřikuje na karosérii, že je nutno po práci umýt celý předek vozu.
Je to výrazně levnější než nové světlomety